Το Google Translate σε κάθε Android εφαρμογή

by Nikos Kaimakamis • On 12-05-2016 • AT 12:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-translate-tap-to-translate

Μέσα από τη λειτουργία Tap to Translate, το Google Translate είναι διαθέσιμο παντού μέσα στο Android. 

Οποιαδήποτε συσκευή είναι εφοδιασμένη με λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean ή ανώτερο, προσφέρει τη δυνατότητα της άμεσης μετάφρασης κειμένου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει το κείμενο που τον ενδιαφέρει και μετά να κάνει tap πάνω στο σχετικό εικονίδιο για να μεταφραστεί το κείμενο αυτό.

Οι κάτοχοι συσκευών με λειτουργικό iOS μπορούν να έχουν μία εκδοχή της μετάφρασης της Google με offline πακέτα όγκου 25 ΜB το καθένα, τα οποία καλύπτουν την μετάφραση μεταξύ 52 γλωσσών συνολικά.

Η online έκδοση του Google Translate καλύπτει συνολικά 103 γλώσσες. Η Google παρουσίασε επίσης το Word Lens for Chinese, το οποίο είναι ένας τρόπος χρήσης του Google Translate σε συνδυασμό με την κάμερα του smartphone, προκειμένου να γίνεται μετάφραση κειμένου όπως αυτό που υπάρχει πάνω σε πινακίδες και μενού σε πραγματικό χρόνο.

Με το Word Lens for Chinese το κείμενο που είναι γραμμένο στα κινέζικα εμφανίζεται αυτόματα στην αγγλική γλώσσα στην οθόνη του χρήστη, μόλις στραφεί η κάμερα προς τα εκεί. Όλα τα σχετικά updates θα γίνουν διαθέσιμα με πακέτα αναβάθμισης σε κινητά με Android και iOS.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons