Το Google Photos αναγνωρίζει τις εικόνες των κατοικιδίων

by Nikos Kaimakamis • On 26-10-2017 • AT 10:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

To Google Photos θα γίνει λίγο πιο έξυπνο αποκτώντας την ικανότητα να αναγνωρίζει τις φωτογραφίες των κατοικιδίων σας. 

Το Google Photos θα μπορεί να αναγνωρίζει τις εικόνες εκείνες που απεικονίζουν το κατοικίδιό σας, με την ικανότητα να ομαδοποιεί όλες τις πληροφορίες και να εκτελεί για ένα ζώο ταξινόμηση και ομαδοποίηση όπως θα το έκανε για το πρόσωπο ενός ανθρώπου.

Ο χρήστης του Google Photos δεν θα είναι υποχρεωμένος πλέον να πληκτρολογεί τις λέξεις dog ή cat, προκειμένου να γίνεται με σωστό τρόπο η αναζήτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Google επιτρέπει και την αναζήτηση με βάση τη ράτσα του σκύλου ή της γάτας.

Με τη χρήση λέξεων – κλειδιών από τον χρήστη, μπορεί να γίνει πιο εύκολη η δουλειά της ομαδοποίησης που κάνει η μηχανή του Google Photos. Η Google δηλώνει ότι το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Google Photos σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην υπηρεσία θα υπάρχει η καρτέλα People, μαζί με το People & Pets, για όσους θέλουν να υπάρχουν μαζί με τις φωτογραφίες τους και εκείνες με το αγαπημένο τους κατοικίδιο. Σε κάθε περίπτωση, το Google Photos αποκτά ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που βοηθά κατά πολύ την αλληλεπίδραση μαζί του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons