Νέο μέλος στη σειρά οθονών Philips Moda

by George Polyzos • On 19-02-2017 • AT 12:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε τη διάθεση μίας νέας 24 ιντσών οθόνης από τη σειρά Moda design, το μοντέλο 245C7QJSB.

Το 245C7QJSB δεν είναι απλά το πιο λεπτό απ’ όλα τα μοντέλα της Philips, αλλά διαθέτει και ένα ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο που επιτρέπει την ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης, ελαχιστοποιώντας την απόσπαση προσοχής και αυξάνοντας τη συγκέντρωση. Με εμπλουτισμένη Full HD ανάλυση και τη νέα τεχνολογία Ultra Wide Color, η οθόνη προσφέρει στους χρήστες σαφήνεια στη λεπτομέρεια με εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων για λαμπερές εικόνες.

Η νέα οθόνη μπορεί σίγουρα να περηφανεύεται για την κομψή της εμφάνιση. Ανήκοντας στη σειρά Moda design, η ιδιαίτερα λεπτή οθόνη έχει πλευρά πάχους μόλις 5,2 χιλιοστών. Ο λιτός σχεδιασμός συμπληρώνεται με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο καθώς το εξωτερικό πλαίσιο στις τρεις πλευρές δεν ξεπερνά τα 2,5 χιλιοστά. Ο σχεδόν χωρίς πλαίσιο σχεδιασμός της νέας 245C7QJSB δεν ενισχύει απλώς την εμφάνισή της, αλλά προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν την ψυχαγωγία δίνοντας στα βίντεο και τις εικόνες περισσότερο χώρο, ενώ είναι ιδανική για το στήσιμο πολλαπλών οθονών.

Η τεχνολογία Ultra Wide Color της νέας 24 ιντσών οθόνης προσφέρει ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για ακόμα πιο λαμπερή εικόνα, με πιο φυσικά πράσινα, πιο έντονα κόκκινα και βαθύτερα μπλε χρώματα, δίνοντας ζωντάνια στην ψυχαγωγία, τις εικόνες και την παραγωγικότητα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία πετυχαίνει αυτό το αποτέλεσμα κυρίως μέσω βελτιώσεων του hardware, παρά μέσω προσαρμογών και ρυθμίσεων στο λογισμικό. Το ίδιο το panel βασίζεται σε IPS τεχνολογία, υποστηρίζοντας επιπλέον ευρείες γωνίες θέασης των 178 μοιρών.

Με 1920 x 1080 Full HD ανάλυση, η οθόνη προσφέρει με συνέπεια τη σαφήνεια της λεπτομέρειας και απίστευτη αντίθεση για να συμπληρώσει την ακρίβεια των χρωμάτων και την ευρεία γκάμα της τεχνολογίας Ultra Wide Color. Η τεχνολογία Flicker-Free (που ρυθμίζει τη φωτεινότητα για πιο σταθερή εικόνα), το SmartContrast και το SmartImage που προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις ανάλογα το περιεχόμενο που απεικονίζεται, συνεργάζονται για να προσφέρουν ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία οικιακών πολυμέσων. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με HDMI, καθώς και με ένα DisplayPort για ταχεία μεταφορά δεδομένων.

Η νέα οθόνη Philips 245C7QJSB C-Line, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 219 ευρώ, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών από τον Φεβρουάριο του 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons