Νέες βιντεοκάμερες Legria HF G και HF R από την Canon

by George Polyzos • On 13-01-2016 • AT 11:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Canon LEGRIA HF R706_WH FSL LCD out

Η Canon ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό της γκάμας καταναλωτικών και ημι-επαγγελματικών βιντεοκαμερών με τέσσερα νέα μοντέλα στις σειρές Legria HF G και Legria HF R.

Η νέα Legria HF G40 αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για σπουδαστές, και διαθέτει ισχυρό αισθητήρα HD CMOS Pro τύπου 1/2,84, ήχο υψηλής ποιότητας, πλήρη χειροκίνητο έλεγχο και Wi-Fi, σε ένα σώμα μικρών διαστάσεων.

Στη σειρά Legria HF R προστίθενται τρεις νέες βιντεοκάμερες – οι Legria HF R706, Legria HF R76 και Legria HF R78. Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν αισθητήρα CMOS Full HD και προηγμένο ζουμ 57x, δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να καταγράφει και να μοιράζεται με ευκολία τις ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές –από τα πρώτα βήματα ενός μωρού έως την ημέρα της αποφοίτησής του– σε εντυπωσιακή ποιότητα HD.

Canon LEGRIA HF G40_LCD out FSL.psd

Πιο αναλυτικά, η Legria HF G40 χάρη στον αισθητήρα HD CMOS Pro τύπου 1/2,84 και στον επεξεργαστή DIGIC DV4 επιτρέπει τη λήψη ποιοτικών βίντεο ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Διαθέτει κορυφαία οπτικά, που περιλαμβάνουν έναν ευρυγώνιο φακό ζουμ 20x με εστιακή απόσταση 26,8-576mm. Το διάφραγμα 8 λεπίδων με κυκλικό άνοιγμα προσφέρει επίσης βελτιωμένο «bokeh», διασφαλίζοντας ελκυστικό θόλωμα του φόντου σε λήψεις με ρηχό βάθος πεδίου.

Η Legria HF G40 μπορεί να καταγράφει βίντεο AVCHD 1080p με υψηλό ρυθμό bit και μεταβλητό ρυθμό καρέ, καθώς και να πραγματοποιεί εγγραφή ταυτόχρονα σε μορφή AVCHD και MP4 σε δύο κάρτες SD.

Η οθόνη αφής LCD προσφέρει πλήρη χειροκίνητο έλεγχο του προσαρμόσιμου επιλογέα ελέγχου, του διαφράγματος, της ταχύτητας κλείστρου και της έκθεσης. Ο δακτύλιος για το ζουμ και την εστίαση στο εμπρός μέρος του φακού, καθώς και ο έλεγχος της ίριδας, διασφαλίζουν ότι μπορείτε να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε σενάριο δημιουργικής λήψης.

Canon LEGRIA HF R76_BK FSL

Σε ότι αφορά τις Legria HF R706, Legria HF R76 και Legria HF R78, συνδυάζουν τον επεξεργαστή DIGIC DV4 της Canon με έναν αισθητήρα CMOS Full HD για επεξεργασία βίντεο με υψηλή ποιότητα. Ο Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας με τη Δυναμική κατάσταση φροντίζει για τη σταθερότητα και την κρυστάλλινη καθαρότητα της εικόνας, καθώς μειώνει αυτόματα την ορατή αστάθεια της κάμερας, ακόμη κι όταν περπατάτε.

Canon LEGRIA HF R78_BK FSR

Οι νέες βίντεο-κάμερες διαθέτουν αυτόματο βοηθητικό πλαίσιο ζουμ ώστε να μη χάνεται το θέμα από το πλάνο. Η κάμερα αναγνωρίζει ταχύτατα εάν το θέμα είναι ορατό στο κάδρο και, αν χαθεί, μειώνει αυτόματα το ζουμ της σκηνής ώστε να το εντοπίσει εκ νέου, κατόπιν επαναφέρει το ζουμ στην προηγούμενη ρύθμιση.

Επιπλέον, η Legria HF R78 διαθέτει Προσαρμογέα ευρυγώνιου, ο οποίος μπορεί να προσαρτηθεί άμεσα στην κάμερα για να μειώσει την εστιακή απόσταση στα 26,9mm, διευρύνοντας το συνολικό οπτικό πεδίο της βιντεοκάμερας.

Τέλος, οι Legria HF G40, Legria HF R76 και Legria HF R78 διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi, ενώ το μοντέλο Legria HF R706 είναι συμβατό με κάρτες FlashAir, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει συνδεσιμότητα Wi-Fi.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons