Νέα έκδοση της πλατφόρμας Smart TV WebOS από την LG Electronics

by George Polyzos • On 30-12-2015 • AT 11:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG WebOS 3.0

Στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση CES, στο Λας Βέγκας, η LG Electronics θα παρουσιάσει την πιο πρόσφατη σειρά της από Smart τηλεοράσεις, εξοπλισμένες με τη νέα πλατφόρμα webOS 3.0 Smart TV.

Η νέα LG webOS 3.0 σχεδιάστηκε προκειμένου να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης και να επιτρέπει ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη περιήγηση στις λειτουργίες της τηλεόρασης.

Η LG webOS 3.0 προσφέρει τρία μαγικά έξυπνα χαρακτηριστικά: τις λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote, φέρνοντας την εμπειρία χρήσης σε νέο επίπεδο.

Η λειτουργία Magic Zoom επιτρέπει τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας, ενώ με τη λειτουργία Magic Mobile Connection, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν εύκολα το κινητό τους με την τηλεόραση LG Smart μέσω της εφαρμογής LG TV Plus και να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της.

Τέλος, το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote σχεδιάστηκε για να ελέγχει ακόμα καλύτερα τα set-top boxes (STB), με την προσθήκη κουμπιών. Το χαρακτηριστικό Screen Remote έχει επίσης επανασχεδιαστεί για να απλοποιεί το περιβάλλον χρήσης για λιγότερες καθυστερήσεις και περισσότερη άνεση.

Με σχεδιασμό που στοχεύει στην ακόμα μεγαλύτερη ευκολία απόλαυσης ψηφιακού περιεχομένου, η πλατφόρμα webOS 3.0 διαθέτει για πρώτη φορά το Channel Plus, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που παρέχει μια ευρεία γκάμα από περιεχόμενο over-the-top (OTT) σε μία φιλική προς το χρήστη μορφή.

Το Channel Plus προσφέρει μία ενιαία λίστα καναλιών, που συνδυάζει περιεχόμενο OTT με γνωστά ραδιοτηλεοπτικά κανάλια, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο OTT καθώς περιηγούνται στα κανάλια, όπως θα έκαναν συνήθως. Το Channel Plus μπορεί επίσης να ελέγχει μέσω εφαρμογής και να εμφανίζει ειδοποιήσεις σε μορφή widgets στην οθόνη με προτεινόμενα προγράμματα.

Μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Xumo (www.xumo.com), το Channel Plus προσφέρει πληθώρα ελεύθερου ψηφιακού περιεχομένου υψηλής ποιότητας από πάροχους και μέσα, όπως τα Bloomberg, TIME Inc., Condé Nast Entertainment, The Wall Street Journal κ.α. Ανταποκρινόμενο σε ακόμα πιο ευρύ κοινό, το Channel Plus διαθέτει και επιλογές premium περιεχομένου, όπως από τα BuzzFeed, PopSugar και Mode Media, από τα ανερχόμενα δίκτυα Digital Networks και Multi-Channel Networks (MCNs), αλλά και από διεθνή πακέτα καναλιών.

Οι νέες τηλεοράσεις LG Smart με πλατφόρμα webOS 3.0 είναι εξοπλισμένες με πολλά νέα και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, προκειμένου να φέρουν την εμπειρία θέασης και την ψυχαγωγία στο σπίτι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο:
• Channel Advisor, λειτουργία που αναλύει τις προτιμήσεις του χρήστη και εμφανίζει τις επικείμενες ώρες προβολής στο πρόγραμμα με τις πληροφορίες σχετικά με τις εκπομπές που παρακολουθεί πιο συχνά
• Multi-view, λειτουργία που επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση, είτε για παράδειγμα δύο καναλιών, είτε ενός καναλιού και ταινίας από Blu-ray κτλ.
• Music Player app, εφαρμογή για την αναπαραγωγή μουσικής μέσω της πλατφόρμας webOS 3.0 και μετάδοση στα ηχεία της τηλεόρασης, ακόμα κι αν είναι κλειστή
• My Channels and Live Menu, λειτουργίες που αναβαθμίστηκαν με νέα χαρακτηριστικά για ακόμα μεγαλύτερη χρηστικότητα
• IoTV app, λειτουργία που επιτρέπει έλεγχο από την οθόνη της τηλεόρασης των έξυπνων οικιακών συσκευών, τόσο της LG, όσο και άλλων κατασκευαστών με τεχνολογία συμβατή με την εφαρμογή LG IoTV

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons