Η Toshiba διευρύνει την οικογένεια εσωτερικών δίσκων SATA 2.5 ιντσών

by George Polyzos • On 21-04-2016 • AT 5:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Toshiba_L200_7mm_FRT_online500GB

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα διευρύνει σύντομα τη σειρά εσωτερικών σκληρών δίσκων 2.5 ιντσών με ένα λεπτό drive που θα βελτιώνει την χωρητικότητα και τις επιδόσεις σε notebooks και κονσόλες παιχνιδιών.

Προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις σε καθημερινούς χρήστες και gamers, το 7mm L200 – Slim Mobile Hard Drive είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια σκληρών δίσκων L200 της Toshiba για πλατφόρμες φορητών υπολογιστών. Η συσκευή διαθέτει Serial ATA 3.0/ ATA8 SATA interface και συνδυάζει cache algorithm με buffer management, επιτρέποντας ταχύτατη πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα που χρησιμοποιούνται συχνά.

Το νέο λεπτό drive της Toshiba διαθέτει Advanced Format (AF), ενώ χρησιμοποιεί Perpendicular Magnetic Recording (PMR) και τεχνολογία εγγραφής Tunnel Magneto-Resistive (TMR) για να εγγυάται υψηλή πυκνότητα, μεγάλες ταχύτητες και σταθερότητα. Η ασφάλεια των δεδομένων προστατεύεται από ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών, που διασφαλίζει την αντοχή και τεχνολογία ramp loading, η οποία προστατεύει τα δεδομένα εν κινήσει.

Σχεδιασμένο για τη βέλτιστη απόδοση, το L200 – 7mm παρέχει υποστήριξη native command queuing (NCQ), ενσωματώνοντας 8MB buffer, ενώ λειτουργεί με ταχύτητα περιστροφής στα 5400rpm.

Το νέο drive θα είναι διαθέσιμο το Μάιο του 2016 σε συνδυασμό με βασική εγγύηση δύο ετών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons