Η Sony παρουσίασε το Smart Bluetooth Speaker BSP60

by Nikos Kaimakamis • On 25-06-2015 • AT 12:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Sony Smart Bluetooth Speaker BSP60

Το Sony Smart Bluetooth Speaker BSP60 είναι ένα εξελιγμένο ασύρματο ηχείο που εκτός από μουσική, μπορεί να… χορεύει και να δέχεται φωνητικές εντολές. 

Το Sony Smart Bluetooth Speaker είχε παρουσιαστεί εδώ και μερικούς μήνες, αλλά τώρα ξεκινά η εμπορική του διάθεση στις αγορές, από την Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Μεγάλη Βρετανία. Η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 250 με 300 ευρώ στην Ευρώπη, ενώ θα συνοδεύεται από την ανάλογη εφαρμογή για τα Android smartphones. Ακούει στην εντολή “OK, Speaker” και ανταποκρίνεται.

Ο χρήστης του ασύρματου ηχείου της Sony μπορεί να ζητήσει κάτι μιλώντας σε αυτό και η app θα αναλάβει να χρησιμοποιήσει το Android smartphone προκειμένου να του δώσει απάντηση. Μοιάζει με το Amazon Echo στη λειτουργία του, ενώ μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει ως έναν ψηφιακό βοηθό, μαζί με εργαλείο υπενθύμισης, μουσικής αναπαραγωγής, ξυπνητήρι, αναγνώστη μηνυμάτων και φυσικά ως συσκευή handsfree για τις κλήσεις.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το ασύρματο ηχείο της Sony είναι το Google Voice Search και η μηχανή μετατροπής κειμένου σε ομιλία της Google. Το Sony Smart Bluetooth Speaker BSP60 έχει ειδικό σύστημα για να κινείται στον ρυθμό της μουσικής και φώτα LED προκειμένου να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την αλληλεπίδραση μαζί του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons