Η Lenovo παρουσιάζει τα νέα ThinkPad Yoga και ThinkCentre Tiny

by George Polyzos • On 03-09-2015 • AT 2:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

ThinkPad_Yoga_260_Black_Product_Photography_05_v01

Η Lenovo ανακοίνωσε ένα γενικό επανασχεδιασμό της σειράς προϊόντων ThinkPad Yoga και ThinkCentre παρουσιάζοντας τα ThinkPad Yoga 260 και 460 καθώς και το ThinkCentre M900 Tiny.

Μία πρόσφατη έρευνα της Lenovo σε πάνω από 6.000 επιχειρήσεις κατέδειξε ότι η ασφάλεια, η φορητότητα και η αξιοπιστία ήταν ανάμεσα στα κορυφαία σημεία που αναζητούν οι καταναλωτές σήμερα και περισσότεροι από ένα τέταρτο σχεδιάζουν να στραφούν σε φορητές συσκευές.

Σύμφωνα με την έρευνα της Lenovo το 53% των υπαλλήλων εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον κάποιες ώρες, το 61%  είναι υποχρεωμένο να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους και το 46% είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 34 χρονών.

Αυτοί οι καταναλωτές είναι το αναδυόμενο εργατικό δυναμικό, αυτοί που θα παίρνουν τις αποφάσεις στο άμεσο μέλλον και αναζητούν ενεργά την τεχνολογία αιχμής για να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Χρειάζονται πραγματικά αξιόπιστες κινητές συσκευές χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

ThinkPad_Yoga_260_Black_Product_Photography_08_v01

Απάντηση στις απαιτήσεις αυτών των χρηστών αποτελούν τα ThinkPad Yoga 260 και 460. Η έξυπνη ευελιξία, με τις τόσες λειτουργίες, προσφέρει στους χρήστες την ελευθερία να δουλεύουν με τους δικούς τους κανόνες, διαλέγοντας τον καταλληλότερο τρόπο για την εκάστοτε εργασία.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά σε επιλεγμένα μοντέλα, όπως η wireless WAN LTE-A συνδεσιμότητα προσφέρει ταχύτητες τρεις φορές γρηγορότερες από το LTE και η προαιρετική ενσωματωμένη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και η προστασία smartcard προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στοιχείων και αποδοτικότητα εν κινήσει.

ThinkPad_Yoga_460_Silver_Product_Photography_007_v02

Ένα ακόμη πιο ακριβές και επαναφορτιζόμενο ThinkPad Pen Pro εμπλουτίζει την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού συστήματος Windows 10 και σε συνδυασμό με την εφαρμογή Lenovo WRITEit, φέρνει την καινοτομία στον τρόπο που οι χρήστες χειρίζονται το ThinkPad Yoga. Το Yoga 460 προσφέρει την επιλογή μίας φωτεινής οθόνης WQHD και διακριτικά γραφικά για να προσφέρουν ένα ultrabook υψηλών επιδόσεων χωρίς κανένα συμβιβασμό.

ThinkPad_Yoga_460_Silver_Product_Photography_010_v02

Διαθέσιμα σε μαύρο και ασημί, τα νέα προϊόντα χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές τελευταίας τεχνολογίας Intel Core 6ης γενιάς, με έως 16GB μνήμη και προαιρετικούς δίσκους PCIe στο Yoga 260 για μέγιστη απόδοση. Η διαχείριση γίνεται απλούστερη και πιο αποδοτική από ποτέ με το νέο OneLink+ Dock με διπλάσιες ταχύτητες μεταφοράς έως 33Gbps επιτρέποντας ανάλυση 4K και άλλες συνδέσεις μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Lenovo_TINY3_0006

Παράλληλα, η Lenovo παρουσίασε το ThinkCentre M900 Tiny το οποίο συνδυάζει μέγεθος, αποδοτικότητα, αξιοπιστία και μια απαράμιλλη γκάμα επιλογών εξοπλισμού και επέκτασης. Η επόμενη γενιά, που περιέχει το νέο M900z all-in-one, τον πύργο M900, τον υπολογιστή μικρού μεγέθους και τα desktops M900, M700 και M600 Tiny, θα προστατεύσει τα δεδομένα των χρηστών με λύσεις απίστευτης ασφάλειας, προφυλάσσοντας το ενάντια στις ανεπιθύμητες φυσικές βλάβες και διασφαλίζοντας κρίσιμα δεδομένα.

Lenovo_M900z_Touch_Win 10 MiniStart_01_result

Σε πρόσφατη εσωτερική εκτίμηση, το ThinkCentre M900 Tiny ξεπέρασε, κατά πολύ, τους ανταγωνιστές του έως 48% και η πρώτη γενιά Tiny κατά 128%, εν μέρει χάρη στη στήριξη του αποθηκευτικού χώρου PCIe που προσφέρει έως 80% καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τους κλασσικούς δίσκους.

Η σειρά ThinkCentre Tiny επίσης, μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι ο υπολογιστής που μαζεύει τη λιγότερη σκόνη από τον καθένα στον κόσμο. Με το νέο προαιρετικό προστατευτικό σκόνης ThinkCentre, που αποτρέπει τη συγκέντρωση της, η οποία επηρεάζει την απόδοση και την αξιοπιστία σε ποσοστό έως και 37%  σε έναν κύκλο ζωής τριών ετών του προϊόντος, η σειρά Tiny είναι πιο αποδοτική από ποτέ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons