Η Accenture δημιουργεί εφαρμογές στο MindSphere της Siemens

by George Polyzos • On 27-11-2016 • AT 10:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

mindsphere

Η Accenture δημιουργεί μια σειρά εφαρμογών για το MindSphere, μια πλατφόρμα της Siemens βασισμένη στο cloud, προκειμένου να βοηθήσει τους κατασκευαστές βιομηχανικού εξοπλισμού να επωφεληθούν από τις νέες υπηρεσίες που βασίζονται σε αναλύσεις δεδομένων.

Το MindSphere είναι ένα βιομηχανικό IoT με εύκολη συνδεσιμότητα για όλους τους τύπους συστημάτων μιας βιομηχανίας. Επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών από τη Siemens και από τρίτους προμηθευτές. Η Accenture έχει ως στόχο να υποστηρίξει τους original equipment manufacturers (OEMs) με τη δημιουργία ενός πακέτου εφαρμογών για το MindSphere, ώστε να διευκολύνει τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, όπως την προγνωστική συντήρηση ή την απομακρυσμένη επιτήρηση μιας μηχανής.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές, οι κατασκευαστές των μηχανημάτων και του βιομηχανικού εξοπλισμού θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από την αύξηση των εσόδων και την ικανοποίηση του πελάτη, ενώ θα μειώσουν κόστη αποζημιώσεων και το κόστος εγγύησης. Οι πελάτες τους μπορούν να μειώσουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας, το κόστος συντήρησης και την κατανάλωση ενέργειας, αυξάνοντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων τους.

Οι OEMs θα έχουν έγκαιρη και συνεχή πρόσβαση στα εργαλεία και τον εξοπλισμό, ως αποτέλεσμα της σύγκλισης των τεχνολογιών αυτοματισμού με τις τεχνολογίες

πληροφορικής και της ολοένα και μεγαλύτερης τάσης οι μηχανές να διασυνδέονται με τα συστήματα διαχείρισης και εκτέλεσης της παραγωγής, την εφοδιαστική αλυσίδα και τα συστήματα σχεδιασμού της επιχείρησης. Εφαρμόζοντας τα προηγμένα analytics της Accenture στα δεδομένα που παράγουν τα συστήματά τους, θα μπορούν να εντοπίσουν και να προβλέψουν τα πιθανά προβλήματα στην απόδοση και να λάβουν έξυπνες αποφάσεις με στόχο τη βελτίωση της παραγωγής, τη διαχείριση του εργατικού δυναμικού, τη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, και την αναβάθμιση της διαδικασίας σχεδιασμού του προϊόντος.

Accenture bietet Industriekunden Apps für die Siemens-Cloud MindSphere / Accenture to create Apps on Siemens MindSphere for Industrial Companies

Η έρευνα της Accenture έχει δείξει ότι η προγνωστική συντήρηση μπορεί να μειώσει τις τακτικές δαπάνες επισκευής κατά 12%, το συνολικό κόστος συντήρησης κατά 30%, και τις διακοπές της παραγωγής λόγω βλαβών μέχρι και κατά 70%.

Η Accenture έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται με τους πελάτες του MindSphere για να τους βοηθήσει να εντοπίσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία των παγίων της παραγωγής και να καθορίσουν νέες επιχειρηματικές υπηρεσίες. Η Accenture χρησιμοποιεί το ευρύ φάσμα των ψηφιακών συμβουλευτικών υπηρεσιών της, τα analytics και τις δυνατότητές της στην ενοποίηση και διασύνδεση συστημάτων για τους πελάτες αυτούς. Η Siemens έχει ορίσει την Accenture ως έναν από τους προτιμώμενους system integrators για το MindSphere.

Το MindSphere έχει σχεδιαστεί ως ένα ανοικτό οικοσύστημα για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των βιομηχανικών μονάδων μέσω της συλλογής και της ανάλυσης μεγάλων όγκων δεδομένων της βιομηχανίας. Το MindSphere αποτελεί επίσης τη βάση για ανάπτυξη εφαρμογών και παροχή υπηρεσιών για ανάλυση δεδομένων από τη Siemens, όπως η προγνωστική συντήρηση εργαλειομηχανών (Machine Tool Analytics) ή τα ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου κίνησης (Drive Train Analytics).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons