Δοκιμάζουμε το Microsoft Lumia 535

by Nikos Kaimakamis • On 06-03-2015 • AT 10:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lumia-535_front_back

Αυτό είναι το πρώτο Microsoft Lumia branded smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 που παίρνουμε στα χέρια μας και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. 

Το Microsoft Lumia 535 είναι ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών και ανάλυσης 540×960 pixel, με 220 ppi. Ο επεξεργαστής του είναι ένας τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 200, χρονισμένος στο 1.2 GHz, με γραφικά Adreno 302. Η μνήμη RAM είναι 1 GB, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 8 GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 5 Megapixel, ενώ και στο εμπρός μέρος η κάμερα είναι 5 Megapixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1905 mAh.

DSC_0143

Σε γενικές γραμμές κατά τη διάρκεια της επαφής μας μαζί του, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μία εξαιρετική πρόταση Dual SIM σε τόσο προσιτή τιμή, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ενδεικτική τιμή πώλησης του Microsoft Lumia 535 είναι τα 119 ευρώ στην ελληνική αγορά. Προσφέρει όλα όσα θέλει κανείς από ένα mid range smartphone, ενώ με τη βοήθεια του λειτουργικού του συστήματος, το Lumia 535 φαίνεται πως είναι πιο ισχυρό από ό,τι λένε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Στα θετικά του στοιχεία θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και την ικανοποιητική αυτονομία, αλλά και στο Lumia software που υπάρχει προεγκατεστημένο, όπως είναι το λογισμικό για την λήψη selfies. Οι χάρτες Here είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα, ενώ στα αρνητικά του θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική η απόκριση του touch keyboard και μας έκανε να πληκτρολογούμε συχνά λάθος λέξη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons