Διαρροή των τεχνικών στοιχείων του Qualcomm Snapdragon 835

by Nikos Kaimakamis • On 24-11-2016 • AT 11:03 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Qualcomm-Snapdragon-SoC

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Qualcomm Snapdragon 835 διαρρέουν στο Διαδίκτυο, δείχνοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία. 

Σύμφωνα με το Phone Arena, o Qualcomm Snapdragon 835 εκτιμάται ότι θα είναι ο επεξεργαστής που θα δίνει ζωή στο επερχόμενο Samsung Galaxy S8, ενώ έχει ήδη γίνει επισήμως γνωστό ότι είναι κατασκευασμένος με βάση την αρχιτεκτονική των 10 nm. To νέο SoC εκτιμάται ότι θα έχει οχτώ πυρήνες, με Adreno 540 GPU, ενώ θα υποστηρίζει την τεχνολογία UFS 2.1.

Αυτή η τεχνολογία είναι η επόμενη γενιά του Universal Flash Storage και εκτιμάται ότι προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα του χρήστη. Οι φήμες θέλουν την Qualcomm να παρουσιάζει σύντομα και τον Snapdragon 660 εντός του δευτέρου τριμήνου του 2017, το οποίο θα είναι οχταπύρηνο, με Adreno 512 GPU και τεχνολογία UFS 2.1, ενώ θα έχει αρχιτεκτονική 14 nm.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μελλοντικά σχέδια της Qualcomm, το Mobile Syrup αναφέρει ότι τόσο ο τομέας της ενισχυμένης, όσο και εκείνος της εικονικής πραγματικότητας αποτελούν βασικούς τομείς στους οποίους θέλει να επεκταθεί με τη βοήθεια των μικροεπεξεργαστών της. Για την Qualcomm τα γυαλιά ενισχυμένης πραγματικότητας είναι ένα αντικείμενο που θα βρει πολλαπλές χρήσεις στο μέλλον. Ήδη η Qualcomm δίνει την τεχνολογία της για συσκευές με AR δυνατότητες, όπως τα Project Tango smartphones.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons