Γνωριμία με τα προϊόντα της devolo, στα καταστήματα Media Markt και Public

by George Polyzos • On 22-04-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει όλη τη σειρά των προϊόντων Poweline, repeaters και dLan της devolo, σε ειδικές νησίδες, στημένα όπως θα μπορούσε να τα έχει στο σπίτι του.

Η συνεργασία της devolo με τα καταστήματα Media Markt και Public δεν είναι καινούργια. Η συνεργασία αυτή επεκτείνεται περαιτέρω και οι πελάτες επιλεγμένων καταστημάτων Public* αλλά και Media Markt*, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα από κοντά στο κατάστημα. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ειδικές νησίδες όπου τα προϊόντα της devolo είναι στημένα όπως και σε ένα σπίτι ή σε ένα γραφείο, ο χρήστης μπορεί να τα δει από κοντά και να εξερευνήσει όλες τις δυνατότητές τους. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, την πραγματική τους μορφή, τις διαστάσεις τους, αλλά κυρίως τις δυνατότητες που υπόσχεται η devolo και να αξιολογήσει τις ανάγκες του σύμφωνα με τα δικά του πάντα δεδομένα.

Οι δυνατότητες των προϊόντων Powerline της devolo αποτελούν το βασικό σημείο αναφοράς, ώστε να έχουν καταστεί ως τα πλέον δημοφιλή προϊόντας στην κατηγορία τους. Η πρόσφατη μάλιστα προσθήκη του devolo GigaGate WiFi bridge στην ελληνική αγορά, αναβάθμισε ακόμη περισσότερο την γκάμα αλλά κυρίως τα πλεονεκτήματα που είναι σε θέση να προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο χρήστη του Internet. Είναι λοιπόν, πολύ σημαντικό οι χρήστες να μπορούν να δουν από κοντά τα προϊόντα της devolo και παράλληλα να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες τεχνολογίες που τους προσφέρουν.

Η devolo καινοτομεί για μία ακόμη φορά, αφού φέρνει τα προϊόντα της σε άμεση επαφή με τον καταναλωτή. Σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία μέσα από επιλεγμένα καταστήματα Media Markt και Public, θα βρείτε τα προϊόντα devolo σε νησίδες όπως θα ήταν εγκατεστημένα στις πρίζες του κάθε σπιτιού. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ενδιαφερόμενο χρήστη, να έχει τη δυνατότητα να περιεργασθεί, να αξιολογήσει από κοντά μία τέτοια συσκευή και να νιώσει ότι μπορεί να την εμπιστευτεί και να την εγκαταστήσει στο προσωπικό του δίκτυο μετατρέποντας το σπίτι του ή το γραφείο του σε ένα smart home/office, εύκολα και χωρίς τεχνικές γνώσεις. Γιατί τα προϊόντα devolo είναι ακριβώς αυτό: Εγκαθίστανται και λειτουργούν άμεσα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, χωρίς ο χρήστης να έχει τεχνικές γνώσεις, αφού τόσο τα εγχειρίδια χρήσης, όσο και τα ίδια τα προϊόντα είναι απλά στη χρήση, τις ρυθμίσεις αλλά και στην τελική λειτουργία τους.

Με ναυαρχίδα, το devolo GigaGate που είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ως Starter Kit (που αποτελείται από μία βάση και έναν δορυφόρο) στα 229.90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική), διατίθενται επιπλέον και μεμονωμένοι δορυφόροι, στην λιανική τιμή των 139,90 ευρώ. Ο προσαρμογέας devolo dLAN 550+ WiFi διατίθεται στην τιμή των 89,90 ευρώ και το 550+ WiFi Starter Pack κοστίζει 129,90 ευρώ. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το devolo dLAN 1200+ ή dLAN 1200+ WiFi ac starter kit είναι αντίστοιχα 139.90 ευρώ και 189,90 ευρώ και για τους μεμονωμένους προσαρμογείς 74,90 ευρώ και 129,90 ευρώ αντίστοιχα. Ο devolo WiFi Repeater ac έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 69.90 ευρώ.

Όλα τα προϊόντα devolo καλύπτονται από τριετή εγγύηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των προϊόντων devolo, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.devolo.gr

*Τα καταστήματα Μedia Markt στα οποία υπάρχει εγκατεστημένη η νησίδα δοκιμής των προϊόντων devolo είναι: Περιστερίου, Πυλαίας, Λάρισας, Ρέντη, Καλλιθέας, Αργυρούπολης, Γέρακα

*Τα καταστήματα Public στα οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δουν από κοντά σε νησίδες τα προϊόντα της devolo, είναι: Ελλάδα- Συντάγματος, Γέρακα, Ρέντη, Καλλιθέας, Τσιμισκή Θες/νικής, Κύπρος – Λάρνακας, Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons