Έρχεται το TEDxUniversityofPiraeus 2017 «Zero to Infinity»

by George Polyzos • On 15-05-2017 • AT 11:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το TEDxUniversityofPiraeus 2017 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί το κοινό του για μία ημέρα γεμάτη ομιλίες, workshops και performances που θα το συναρπάσουν.

Μετά το Πανεπιστήμιο Πειραιά (2013), το Δημοτικό Θέατρο (2014), τον ΟΛΠ (2015) και το πλοίο SS Liberty (2016) ήρθε η σειρά για ένα ακόμα venue που δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το πολιτιστικό κέντρο Μιχάλης Κακογιάννης, στην οδό Πειραιώς. Δηλαδή την κύρια οδό που ενώνει τον Πειραιά με την Αθήνα ή αλλιώς το κεντρικό λιμάνι με την πρωτεύουσα.

Μία τέτοια ένωση επιχειρεί και η φετινή θεματική του event. Μετά από το BELIEVE.ACT.CHANGE (2013) , το Time Voyagers (2014) , το Taming Waves (2015) και το Spectrum (2016), το όνομα του φετινού event θα είναι «Zero to Infinity», με βασικούς άξονες την Εκπαίδευση και την Τεχνολογία.

Τα αρχικά του TED προέρχονται από τις λέξεις Technology, Entertainment και Design. Έτσι αφήνοντας πίσω τις mainstream θεματικές, όπως η επιχειρηματικότητα και οι νεοφυείς επιχειρήσεις, θα γνωρίσουμε πως ξεκινώντας από την εκπαίδευση (zero point) και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία ανάβαση στο άπειρο (∞). Δύο πυλώνες που αλληλεξαρτώνται και μας οδηγούν στην εξέλιξη, στη δική μας προσωπική ανέλιξη, στο δικό μας Infinity.

Αν λοιπόν θέλεις να είσαι και εσύ κομμάτι του TEDxUniveristyofPiraeus 2017 κάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι ως το άπειρο τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να παρευρεθείς στις 28 Μαΐου 2017 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και να παρακολουθήσεις το «Zero to Infinity».

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons