Το ZTE Star 2 ακούει τη φωνή σας

by Nikos Kaimakamis • On 19-12-2014 • AT 5:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Zte-Star-2

Το ZTE Star 2 είναι ένα Android smartphone που μπορεί κανείς να το χειριστεί μέσα από φωνητικές εντολές, ενώ θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα. 

Έρχεται να αντικαταστήσει το Star 1, αλλά το πιο ενδιαφέρον τεχνικό χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν έχει απλώς μια εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορεί ο χρήστης να δώσει κάποιες εντολές στο κινητό του. Το ZTE Star 2 μπορεί να δεχτεί ένα μεγάλο εύρος φωνητικών εντολών χωρίς την εγκατάσταση κάποιας ειδικής εφαρμογής, για το άνοιγμα apps, την εναλλαγή μεταξύ τους, την αναπαραγωγή μουσικής, την λήψη φωτογραφιών και πολλών άλλων λειτουργιών.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της φωνητικής λειτουργίας του ZTE Star 2 είναι ότι δεν απαιτείται σύνδεση Internet προκειμένου να λειτουργεί. Μάλιστα, η ZTE ισχυρίζεται ότι το smartphone της μπορεί να ανταποκριθεί στις εντολές του χρήστη του μέσα σε χρόνο 1,2 δευτερολέπτων και εμφανίζει επιτυχία 90%.

Στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του το ZTE Star 2 είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5 ιντσών με επικάλυψη Gorilla Glass 3 και τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.3GHz. Η μνήμη RAM είναι 2GB και ο αποθηκευτικός του χώρος φτάνει τα 16GB. Είναι εξοπλισμένο με μία κάμερα 13 Megapixels f/2.0 με dual LED flash, καθώς και μία εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixels. Δεν του λείπουν τα WiFi, Bluetooth 4.0, GPS/GLONASS, 4G LTE ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 4.4. Έχει μπαταρία χωρητικότητας 2300mAh και συνολικό πάχος 6.9 mm.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons