Το Viber αποκτά δυνατότητα βίντεο-κλήσεων

by George Polyzos • On 11-09-2014 • AT 2:35 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Viber

Το Viber πρόκειται να προσφέρει σύντομα τη δυνατότητα πραγματοποίησης βίντεο-κλήσεων, στις εκδόσεις της εφαρμογής για λειτουργικά συστήματα Androidκαι iOS.

Το Viber προσφέρει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα δωρεάν ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων ανάμεσα σε χρήστες της υπηρεσίας, ενώ η πραγματοποίηση βίντεο-κλήσεων ήταν εφικτή μόνο για την desktop έκδοση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Talmon Marco, προς το The Next Web, η δυνατότητα πραγματοποίησης βίντεο-κλήσεων «θα μεταφερθεί σύντομα και στις φορητές συσκευές, μετά από δύο χρόνια εργασίας και δοκιμών».

Ο Marco υποστηρίζει ότι η υπηρεσία θα είναι σε θέση να υποστηρίξει βίντεο-κλήσεις ακόμη και σε περιοχές που υπάρχουν μόνο βασικά δίκτυα επικοινωνιών, ενώ είναι προφανές ότι ένα αδύναμο σήμα δεν θα συνεπάγεται και συνομιλία σε ποιότητα HD.

Επιπλέον, στην έκδοση Viber 5.0 για Android και iOS εισάγονται QR codes για τον διαμοιρασμό επαφών. Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος του Viber αποκάλυψε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχουν τρεις ακόμη σημαντικές ανακοινώσεις από την πλευρά της εταιρείας.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η μία ανακοίνωση θα αφορά «παιχνίδια», ενώ σύμφωνα με το The Next Web, η δεύτερη ανακοίνωση ενδέχεται να αφορά την ενσωμάτωση υπηρεσιών e-commerce εκ μέρους της μητρικής εταιρείας Rakuten.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο το Viber εξαγοράστηκε από την ιαπωνική Rakuten, μία εταιρεία που θεωρείται κολοσσός στον τομέα του e-commerce, έναντι του ποσού των 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το viber είναι ήδη μια εξαιρετική πλατφόρμα επικοινωνίας. Προσωπικά όπου υπάρχει WiFi το προτιμώ όχι μόνο για λόγους οικονομίας αλλά και καλύτερης ποιότητας επικοινωνία. Με την προσθήκη της video κλήσης θα γίνει ασυναγώνιστο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons