Το Meizu MX3 αποκλειστικά στον Γερμανό

by George Polyzos • On 03-11-2014 • AT 4:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

Meizu-MX3

Η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός ανακοίνωσε την αποκλειστική διάθεση των συσκευών της εταιρείας Meizu στην Ελληνική αγορά, με την αρχή να γίνεται με το μοντέλο MX3.

Το Meizu ΜΧ3 διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,1 ιντσών ανάλυσης 1800×1080 pixels που αποδίδει 16 εκατομμύρια χρώματα σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Flyme OS 3.0, το οποίο αποτελεί μία προσαρμοσμένη εκδοχή του Android. Διαθέτει ακόμη αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16GB, χωρίς δυνατότητα επέκτασης,

Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή, με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 1,6GHz και τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 1,2GHz. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται, επίσης, η κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel με ενσωματωμένο φλας και πεντακάθαρα χρώματα για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ζωντανές φωτογραφίες και full HD video, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ακόμη, το ΜΧ3 διαθέτει και εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 2 Megapixel, ενώ επιπλέον υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο. Οι πελάτες των καταστημάτων Γερμανός μπορούν να αποκτήσουν το Meizu MX3 στην τιμή των 309 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote.

[Δ.Τ. Γερμανός-Cosmote]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons