Το iPhone 6 φέρνει… προσλήψεις στη Foxconn

by George Polyzos • On 24-06-2014 • AT 3:08 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Foxconn_plant

 

Τα μελλοντικά iPhone αποτελούν από τα πλέον αναμενόμενα προϊόντα τεχνολογίας για τη φετινή χρονιά. Επιπλέον, οι προβλέψεις θέλουν την Apple να επιτυγχάνει υψηλές πωλήσεις, όταν τα νέα της προϊόντα φτάσουν στην αγορά.

Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τους προμηθευτές της Apple να προχωρούν σε αύξηση του προσωπικού τους ώστε τα εργοστάσια να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις παραγωγής. Ειδικότερα, σε δημοσίευμα της Economic Daily, από την Ταϊβάν, αναφέρεται ότι η Foxconn προχώρησε σε 100.000 προσλήψεις.

Ανάλογες κινήσεις κάνει και η Pegatron, μία ακόμη από τις εταιρείες που εμπλέκονται στην κατασκευή προϊόντων της Apple. Η εν λόγω εταιρεία φέρεται να αυξάνει το εργατικό της δυναμικό κατά 30%. Πέρυσι, η Pegatron είχε εμπλακεί στην παραγωγή του iPhone 5C, οπότε και είχε προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις.

Παράλληλα, το Bloomberg ανέφερε ότι η Apple ετοιμάζεται να θέσει σε παραγωγή δύο νέα iPhone εντός του Ιουλίου, ώστε οι παραδόσεις των πρώτων συσκευών να ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι φήμες θέλουν την αμερικανική εταιρεία να παρουσιάζει δύο νέες συσκευές iPhone: το ένα με οθόνη 4,7 ιντσών και ένα δεύτερο με οθόνη 5,5 ιντσών, το οποίο θα ακολουθήσει λίγο αργότερα, χρονικά. Το Bloomberg, στηριζόμενο σε δηλώσεις ατόμων που γνωρίζουν το θέμα, υποστηρίζει ότι οι νέες συσκευές θα είναι «πιο στρογγυλεμένες και πιο λεπτές».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πολυαναμενόμενα iPhone 6 & iPhone Air/Pro, εν συγκρίσει με τα iPhone 5s/5c, θα δώσουν μία ξεχωριστή ώθηση στην Apple….o Σεπτέμβριος είναι κοντά….

Top

Show Buttons
Hide Buttons