Το Google Glass αναβαθμίζεται

by George Polyzos • On 25-06-2014 • AT 12:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-glass-2

 

Λίγες μόνο ώρες πριν το Google I/O ανοίξει τις πύλες του, η Google προχώρησε στην ανακοίνωση της αναβάθμισης του Glass με περισσότερη μνήμη RAM και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Το gadget που είχε παρουσιάσει ο συνιδρυτής της Google, Sergey Brin, κατά τη διάρκεια του Google I/O 2012, ανακοινώθηκε ότι θα αναβαθμιστεί σε επίπεδο hardware εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει καταρχήν μνήμη RAM μεγέθους 2GB, αντί του 1GB του προηγούμενου μοντέλου.

Επιπλέον, θα διαθέτει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία η οποία σε συνδυασμό με τις περιοδικές αναβαθμίσεις firmware, που έχει εκδώσει η Google τα τελευταία δύο χρόνια, θα προσφέρει 15% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Όπως σημειώνει το Verge, η νέα μπαταρία ήταν διαθέσιμη ήδη από τον Μάρτιο, αλλά μόνο με τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού επιτεύχθηκε μεγαλύτερης διάρκειας αυτονομία.

Παράλληλα, οι τελευταίες αναβαθμίσεις σε επίπεδο software έφεραν και ένα νέο viewfinder interface για τη λήψη φωτογραφιών. Ακόμη, ανακοινώθηκαν περί τις δώδεκα νέες Glassware εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες για download, όπως τα Shazam, Duolingo και άλλες.

Το Google Glass μετατράπηκε από ένα invite-only σύστημα σε ένα «προϊόν» που μπορεί να αποκτηθεί online για beta δοκιμές, μόλις τον προηγούμενο μήνα. Το Glass διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και σε οκτώ εναλλακτικούς τύπους σκελετών, ενώ το κόστος του ανέρχεται στα 1.500  δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons