Το iPhone 3GS πάει Tesco αλλά όχι για ψώνια

by Stefanos Kofopoulos • On 16-12-2009 • AT 11:57 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

tesco iphone 3gs

Όταν η Apple αποφασίζει να δώσει το πράσινο φως στην τεράστια αλυσίδα supermarket Tesco να πουλήσει το iPhone, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Στην Αγγλία τα Tesco είναι κάτι σαν τον Βασιλόπουλο, τον Σκλαβενίτη και τον Μασούτη σε ένα brand που τώρα μπορεί να πουλάει και το JesusPhone, γιατί απλά μπορεί και η Apple το επιτρέπει. Είναι νωρίς ακόμα για υποθέσεις μείωσης του stock στα νέα για την έναρξη παραγωγής του νέου iPhone. Πολύ περισσότερο ενδιαφέρον έχει η διαπίστωση ότι η Apple διατίθεται να πουλήσει το iPhone και μέσα από μια τεράστια Ευρωπαϊκή αλυσίδα supermarket αντί των Apple Store και όλης αυτή της ιδιαίτερης και premium εμπειρίας που πουλάει το Cupertino.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αντε και στα περιπτερα :P

    • Πιο mass market δεν πάει και αυτό είναι ένα ερώτημα. Γιατί θέλουν να ρίξουν τον premium χαρακτήρα με τέτοιες κινήσεις;

  2. Δε το λές και premium, ειδικά στην Αγγλία που φεύγουν τσάμπα iPhone το ένα πίσω από το άλλο με 10 ώρες ομιλίας και umlimited internet και 500 μηνύματα!
    Εχει βρωμίσει ο τόπος, όλοι έχουν ένα, έστω και με κάρτα.
    Φαντάζομαι η κίνηση με Tesco έχει να κάνει με το market share και επίσης με το τι θα ακολουθήσει, να υποπτευθώ ακολουθούν και τα Careffour και πάει λέγοντας.
    Και στην τελική τσάμπα είναι, όπως είσαι στο ταμείο πετάς και μία τζίφρα και το πήρες, έχει νόημα

Top

Show Buttons
Hide Buttons