Ο CEO του Symbian Foundation αποχωρεί, τώρα τι;

by Stefanos Kofopoulos • On 20-10-2010 • AT 12:46 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Ο CEO του Symbian Foundation αποχωρεί, τώρα τι;

Αναπάντεχες εξελίξεις για προσωπικούς λόγους αλλά όχι ευχάριστες για το Symbian Foundation που βλέπει τον CEO, Lee Williams να αποχωρεί εδώ και τώρα. Αντικαταστάτης στην θέση του ο πρώην CFO του Symbian Foundation που αναλαμβάνει δράση στην νέα θέση αμέσως. Το δελτίο τύπου δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο αλλά μόνο και μόνο η αποχώρηση του CEO είναι αρκετή για να ταρακουνήσει τα θεμέλια του Symbian^3 αλλά και των μελλοντικών εκδόσεων του λειτουργικού με την υλοποίηση του Symbian^4 το 2011. Την στιγμή που η Nokia προσπαθεί να ταρακουνήσει ξανά τα νερά με κινητά όπως το Nokia N8 και το Nokia E7, το Symbian Foundation δείχνει χαμένο. Υπάρχουν φυσικά και φήμες που θέλουν την Nokia να αποκτά ξανά τον έλεγχο του Symbian ώστε να επιταχύνει τις διαδικασίες ανάπτυξης του λειτουργικού.

Μια τέτοια κίνηση θα ήταν ίσως η καλύτερη την δεδομένη στιγμή. Έτσι και αλλιώς οι παραδοσιακοί “πελάτες” του Symbian έχουν αποχωρήσει, με την Samsung και την Sony Ericsson να δηλώνουν ότι δεν έχουν πλάνα για Symbian κινητά στο άμεσο μέλλον. Η Nokia μένει μόνη και εξαρτάται από το Symbian Foundation για να εκτελέσει την στρατηγική της. Τί θα γίνει δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά προσωπικά ελπίζω και εύχομαι το Symbian να γυρίσει πίσω στην Nokia και οι Φινλανδοί να στρωθούν στην δουλειά εδώ και τώρα, χωρίς τον μεσάζοντα Symbian Foundation.

The Symbian Foundation is today announcing that Lee M. Williams has stepped down from his position as Executive Director for personal reasons. We thank Lee for his work over the past two years and wish him all the best in his future ventures.”

“The Board of Directors has appointed Tim Holbrow, formerly the Symbian Foundation’s CFO, to the position of Executive Director with immediate effect. We congratulate Tim and welcome him to his new role.”

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Symbian Foundation. Things WERE developing nicely.

    (Nicely λέμε τώρα…)

    • Για αυτό επέλεξα την συγκεκριμένη φωτογραφία. Στην θεωρία ήταν όλα όμορφα και καλά αλλά φαίνεται πως η εκτέλεση δεν προχωράει καλά και δεν ξέρω αν τελικά το Symbian Foundation προσφέρει αυτό που υποτίθεται ότι θα προσφέρει ή είναι απλά πεταμένα λεφτά.

Top

Show Buttons
Hide Buttons