Το Spotify ωριμάζει, πιο όμορφο από ποτέ και με έμφαση στην μουσική

by Stefanos Kofopoulos • On 02-04-2014 • AT 4:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Spotify ωριμάζει, πιο όμορφο από ποτέ και με έμφαση στην μουσική

Το Spotify αλλάζει, γίνεται πιο όμορφο από ποτέ και δείχνει ότι the new black is black. Η νέα έκδοση για iPhone, desktop, web είναι η καλύτερη που έχει παρουσιάσει το Spotify ever.

Spotify Your Music

Με επίκεντρο την μουσική και τα ενδιαφέροντα του χρήστη, το νέο Spotify είναι όμορφο, ευέλικτο και φρέσκο στην χρήση. Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά που είχε το Spotify μέχρι σήμερα και βελτιώνεται στα σημεία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι “με το νέο design του Spotify, βελτιώνουμε όχι μόνο την εμφάνισή μας και τις playlists που αγαπάτε, αλλά και τους τρόπους που διαχειρίζεστε τη μουσική σας. Σήμερα, παρουσιάζουμε το Your Music που σας βοηθάει να αποθηκεύσετε, να οργανώσετε και να περιηγηθείτε στη μουσική που σας αρέσει, όπως ακριβώς θέλετε”. Μια αλλαγή στο iPhone αυτόματα μεταφέρεται στο web και στον υπολογιστή αλλά και το ανάποδο.

Το νέο χαρακτηριστικό Your Music επιτρέπει στην αποθήκευση αγαπημένων μουσικών άλμπουμ, συλλογή καλλιτεχνών, custom playlists με βάση τη διάθεσή και τη στιγμή. Το νέο design, το Your Music και το ανανεωμένο Browse θα παρουσιαστούν σταδιακά στο iPhone, desktop και στους χρήστες του web από σήμερα, και θα διατεθούν σύντομα σε όλες τις πλατφόρμες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons