Sony SMP-N100 player για BRAVIA internet video στο σπίτι

by Stefanos Kofopoulos • On 27-09-2010 • AT 6:23 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Sony SMP-N100, Network Media Player για BRAVIA internet video σε όλο το σπίτι

Η Sony ετοιμάζεται να κάνει μπαμ, με την καλή έννοια και το Sony SMP-N100. Αν το Google TV είναι δείγμα των προθέσεων που έχουν οι Ιάπωνες τότε το Sony SMP-N100 Network Media Player είναι η επισφράγιση της προσπάθειας για το ψηφιακό μέλλον της διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Για αυτό άλλωστε μπλέκει και το BRAVIA Internet Video μαζί με το WiFi και το DLNA για εύκολη ασύρματη σύνδεση με όλους και όλα. Υποστήριξη για αρχεία DivX HD, MKV και AVCHD αλλά και file systems όπως FAT32 και NTFS, συμπληρώνουν το πακέτο και των πιο απαιτητικών downloaders που θέλουν να βλέπουν μόνο 1080p video με ήχο And with full 1080P dts 2.0 Digital Out και Dolby Digital Plus.

Αν δεν σας κάνει το τηλεχειριστήριο της Sony ή το έχετε ξεχάσει στο σαλόνι, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Sony SMP-N100 με το αγαπημένο σας iPhone και iPod Touch ή το πολύτιμο Android κινητό σας για να ελέγξετε το Sony SMP-N100 Network Media Player. Αναμένεται τον Οκτώβριο με τιμή άγνωστη προς το παρόν. Σιγά, όσο και να κάνει είναι wow και είναι Sony.

Sony SMP-N100, Network Media Player για BRAVIA internet video σε όλο το σπίτι

Sony SMP-N100, Network Media Player για BRAVIA internet video σε όλο το σπίτι

Update: Ακολουθεί το Ελληνικό δελτίο τύπου.

Sony SMP-N100: Περιεχόμενο από την πλατφόρμα BRAVIA Internet Video και το δίκτυό σας, σε όλο το σπίτι!

Νέος ‘Δικτυακός Media Player’ συνδυάζει streaming client, Wi-Fi και BRAVIA Internet Video σε ένα πακέτο compact σχεδίασης

– BRAVIA Internet Video για να έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα online περιεχομένου
– Συνδεσιμότητα Wi-Fi: δείτε βίντεο σε οποιοδήποτε δωμάτιο βρίσκεστε χωρίς περιττές καλωδιώσεις
– Συμβατότητα με το πρωτόκολλο DLNA για μεταφορά ήχου και εικόνας: μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι αποθηκευμένο στο οικιακό σας δίκτυο (ή σε οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης USB)
– Μείωση θορύβου για καθαρότερο streaming βίντεο (IP Content Noise Reduction)
– Γραφικό περιβάλλον αλληλεπίδρασης χρήστη (GUI) στην οθόνη και δωρεάν μικροεφαρμογές για τον έλεγχο λειτουργιών συσκευών iPhone/iPod Touch/Android

Η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων Sony, αφού επιτρέπει την άμεση online πρόσβαση σε μια απαράμιλλη ποικιλία υπηρεσιών ψυχαγωγίας, όπως στο YouTube™, σε υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής εκπομπών (catch-up TV) και σε ταινίες. Τώρα, η Sony φέρνει το BRAVIA Internet Video σε κάθε χώρο του σπιτιού σας με την κυκλοφορία του SMP-N100, ενός ‘Δικτυακού Media Player’ με compactσχεδίαση, ο οποίος προσφέρει και σύνδεση Wi-Fi με το οικιακό σας δίκτυο, αλλά και συμβατότητα με το πρωτόκολλο DLNA για να απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, τόσο ηχητικού όσο και οπτικού.

Όπως και η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video, έτσι και το SMP-N100 είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία φορμά αρχείων και διαθέτει το σύστημα μείωσης θορύβου της Sony ‘IP Content Noise Reduction’ για να βελτιώνει την ποιότητα του streaming βίντεο – ιδιαίτερα χρήσιμο για το YouTube! Και όλα είναι προσβάσιμα με την μπάρα πλοήγησης XrossMedia Bar και τα απλά μενού της στην οθόνη, ή μέσω δωρεάν μικροεφαρμογών (apps) για iPhone/iPod Touch και συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

BRAVIA Internet Video: αποκτήστε πρόσβαση σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας

Χρησιμοποιώντας την δυνατότητα BRAVIA Internet Video που διαθέτει το SMP-N100 μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα ψυχαγωγικού περιεχομένου με λίγα μόνο κλικ του χειριστηρίου. Μπορείτε να δείτε τηλεοπτικές εκπομπές που χάσατε με τις υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής (catch up TV) οι οποίες εξαπλώνονται ταχύτατα σε όλη την Ευρώπη, να απολαύσετε έναν ολόκληρο κόσμο online βίντεο μέσω υπηρεσιών όπως το YouTube, ή να παραγγείλετε κάποια από τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες σε κάποιον πάροχο TV on demand.

Επιπλέον, το SMP-N100 διαθέτει την υπηρεσία Video On Demand powered by Qriocity™” , η οποία από το φθινόπωρο θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη αρχίζοντας από την Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για μια υπηρεσία της Sony η οποία σας δίνει άμεση on-demand πρόσβαση στις τελευταίες επιτυχίες του Hollywood και σε κλασσικές ταινίες, με επιλογή υψηλής (HD) ή συμβατικής ανάλυσης. Με την έξοδο βίντεο 1080P σε HDMI και την συμβατότητα με τα τελευταία high-definition φορμά ήχου, όπως το dts 2.0+Digital Out και το DOLBY DIGITAL PLUS, αυτή η μικρή, κομψή συσκευή είναι πανέτοιμη να σας χαρίσει την πλήρη εμπειρία του home cinema – σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας θελήσετε.

Για να απολαύσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τα βίντεο-κλιπ του YouTube, το SMP-N100 διαθέτει το σύστημα μείωσης θορύβου της Sony ‘IP Content Noise Reduction’, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας ακόμη και αν βλέπετε κάποιο ερασιτεχνικό βίντεο.

Συνδεσιμότητα Wi-Fi connectivity: ψυχαγωγία σε όλο το σπίτι, χωρίς καλωδιώσεις

Το ενσωματωμένο σύστημα ασύρματης δικτύωσης Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο LAN, σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο ίντερνετ, η να στείλετε περιεχόμενο από τους υπολογιστές και τις συσκευές αποθήκευσης του οικιακού σας δικτύου, οπουδήποτε υπάρχει συσκευή τηλεόρασης μέσα στο σπίτι. Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες ή τις τηλεοπτικές εκπομπές που χάσατε (μέσω ‘catch up TV’), στην κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας. Χρησιμοποιήστε περισσότερες συσκευές SMP-N100 για να μπορέσει όλη η οικογένεια να έχει άμεση πρόσβαση στην ψυχαγωγία που προτιμά – ασύρματα.

Συμβατή με DLNA και με σχεδόν όλα τα φορμά αρχείων media

To SMP-N100 είναι συμβατό με το πρωτόκολλο DLNA για άμεση σύνδεση ‘plug and play’ με όλες τις συμβατές συσκευές στο οικιακό δίκτυο. Η τεράστια συμβατότητα με τα πιο πολλά από τα φορμά αρχείων που κυκλοφορούν, σημαίνει ότι όχι μόνον αναπαράγει τα περισσότερα φορμά εικόνας –υποστηρίζοντας συστήματα αρχείων τόσο FAT32 όσο και NTFS–, αλλά αναπαράγει και τα μουσικά σας αρχεία, και προβάλλει τις φωτογραφίες σας στην τηλεόραση. Έτσι όλη η ψυχαγωγία βρίσκεται στα χέρια σας. Μπορεί ακόμη να αναπαράγει περιεχόμενο –όπως αρχεία DivXHD, MKV και AVCHD– τοπικά, μέσω της θύρας USB που διαθέτει στην πρόσοψή του.

Μπάρα πλοήγησης XrossMedia και μικροεφαρμογές iPhone/ iPodTouch/ Android: απλός και έξυπνος χειρισμός

Το SMP-N100 σάς δίνει –απλά και έξυπνα– πρόσβαση σε όλο σας το περιεχόμενο media χρησιμοποιώντας τα on-screen μενού της μπάρας πλοήγησης XrossMedia της Sony και ένα τηλεχειριστήριο. Αλλά η καινοτομία του περιβάλλοντος χρήστη, όσον αφορά τον χειρισμό του συστήματος, δεν σταματάει εδώ! Με τη χρήση των δωρεάν μικροεφαρμογών που μπορείτε να κατεβάσετε από το δικτυακό κατάστημα της Apple, (Apple App Store), ή το αντίστοιχο Android Market, μπορείτε να ελέγχετε όλο το σύστημα ψυχαγωγίας με το iPhone, το iPod Touch ή κάποια φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί Android ως λειτουργικό σύστημα. Πλήρης έλεγχος στα δάκτυλα του χεριού σας.

Συνδεσιμότητα για TV – και όχι μόνο…

Εκτός από την υψηλής ευκρίνειας έξοδο HDMI που διαθέτει, το SMP-N100 μπορεί επίσης να συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό συσκευών home cinema. Διαθέτει εξόδους βίντεο composite και componet, καθώς και ψηφιακές εξόδους ήχου, οπτική και ηλεκτρική. Επίσης, αν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε και ενσύρματη σύνδεση δικτύου εκτός από το Wi-Fi, υπάρχει και θύρα Ethernet.

Monolithic design για να ταιριάζει με τα τελευταία μοντέλα τηλεοράσεων της Sony

Το SMP-N100 είναι απλό, με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και διακριτικό στην εμφάνιση. Ακολουθεί το σχεδιαστικό concept του Monolithic design και ταιριάζει με τα τελευταία μοντέλα των τηλεοράσεων Sony. Ακόμη και η κεραία του Wi-Fi είναι κρυμμένη στο εσωτερικό της συσκευής για να μην χαλάει την συνολική εμφάνιση του μοντέλου.

Το SMP-N100 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Οκτώβρη του 2010.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ Η SONY ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΜΕΣΩ USB ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ SUBDIRECTORY!!! ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ;; Η ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΧΥΜΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΥΡΙ. KAI ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ AVI TA ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ “ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΑ” ΟΝΟΜΑΤΑ ΤYΠΟΥ “PLAISIO”, ΚΛΠ.

Top

Show Buttons
Hide Buttons