Συνεργασία της Microsoft με την Coca-Cola

by George Polyzos • On 29-09-2014 • AT 9:07 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

 

 

microsoft hq

Η Coca-Cola Hellenic Bottling Company επέλεξε λύσεις παραγωγικότητας της Microsoft, υιοθετώντας την πλατφόρμα Office 365, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των πληροφοριακών της συστημάτων στις 28 χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Στόχος της Coca-Cola HBC ήταν η ριζική ανανέωση των υπηρεσιών συνεργασίας και επικοινωνίας, προκειμένου να υποστηριχθούν αποτελεσματικότερα οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της.

Οι παράγοντες που οδήγησαν την εταιρία στην αναζήτηση νέων λύσεων παραγωγικότητας ήταν η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος συνεργασίας και επικοινωνίας στους εργαζόμενους μέσα από μια ενιαία πλατφόρμα, η αποτελεσματικότερη υποστήριξη των αναγκών για mobility, η αξιοποίηση νέων δυνατοτήτων μέσω του Cloud, καθώς και η μείωση του συνολικού κόστους χρήσης (TCO).

Με κριτήριο τις ανάγκες της εταιρίας, το Office 365 της Microsoft αξιολογήθηκε ως η καταλληλότερη επιλογή. Η διαδικασία υλοποίησης βρίσκεται ήδη στο στάδιο του σχεδιασμού, και προβλέπει τη μετάβαση του συνόλου των χρηστών στο Office 365. H συνεργασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τα δύο μέρη, αφού ισχυροποιούνται οι στρατηγικοί δεσμοί των δύο εταιρειών, και υλοποιείται ένα καθοριστικής σημασίας έργο.

Ο κ. Σπύρος Βελώνιας, Διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών και Συνεργατών της Microsoft Hellas, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες, η Coca-Cola Hellenic Bottling Company, επέλεξε τη Microsoft για την αναβάθμιση των υπηρεσιών παραγωγικότητας και συνεργασίας που προσφέρει στους εργαζομένους της. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και υπηρεσίες στις 28 χώρες δραστηριοποίησης της Coca-Cola HBC, συμβάλλοντας δυναμικά στη σταθερά αυξανόμενη ανάπτυξη των προϊόντων της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πλατφόρμα Office 365 θα ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες της Coca-Cola HBC, αφού, όπως έχει αποδειχθεί, οι υπηρεσίες της Microsoft είναι ικανές να καλύψουν την πλειονότητα των αναγκών μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών, με απώτερο σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητάς τους»

[Δ.Τ. Microsoft]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons