Συμφωνία συνεργασίας Lenovo και Oktabit

by George Polyzos • On 10-12-2014 • AT 3:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Lenovo-Y70-Touch_11

Η Lenovo ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Oktabit που δραστηριοποιείται στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής στους εγχώριους κατασκευαστές και μεταπωλητές.

Ειδικότερα, στόχος της νέας συμφωνίας είναι η εξάπλωση της διάθεσης των επαγγελματικών και καταναλωτικών προϊόντων πληροφορικής της Lenovo στο δίκτυο συνεργατών της Oktabit.

Ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, General Manager Greece & Cyprus της Lenovo δήλωσε σχετικά: «Η νέα συνεργασία της Lenovo με την Oktabit αποτελεί για εμάς μία νέα ευχάριστη πρόκληση δεδομένου ότι υπόσχεται την ευρύτερη διανομή των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Μετά από ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα για τη Lenovo η παραπάνω συνεργασία έρχεται να επισφραγίσει την προσπάθειά μας να ανταποκρινόμαστε όλο και περισσότερο στις ανάγκες των καταναλωτών».

Όπως δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Οktabit «καθώς η ζήτηση για ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις από τους καταναλωτές & τις επιχειρήσεις αυξάνεται, χαιρετίζουμε την έναρξη της νέας συνεργασίας που μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στους μεταπωλητές μας προς όφελος των καταναλωτών και να αξιοποιήσουμε τις νέες δυνατότητες σε καιρούς προκλήσεων & ευκαιριών.

[Δ.Τ. Lenovo]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons