Σημαντικές διακρίσεις για το UX της LG

by George Polyzos • On 28-08-2014 • AT 9:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

LG-G3-2

 

Η LG Electronics έλαβε συνολικά εννέα Red Dot Awards στην κατηγορία Communication Design, με τα τρία από αυτά να τα κερδίζει το smartphone G3.

Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκαν οι λειτουργίες Smart Keyboard, Knock Code και το graphic user interface (GUI) του LG G3, οι οποίες έλαβαν βραβεία «Best of the Best». Παράλληλα, η κορεατική εταιρεία τιμήθηκε με επιπλέον έξι βραβεία στην κατηγορία «Communication Design», όπου διακρίθηκε και η πλατφόρμα webOS Smart+ TV.

LG_G3_UX_Red_Dot_Award

Η webOS Smart+ TV πλατφόρμα της LG αναγνωρίστηκε από τους κριτές του Red Dot για τη νέα προσέγγιση της εταιρείας προς τις έξυπνες τηλεοράσεις με περιβάλλον χρήσης «χτισμένο» βάσει των αναγκών των καταναλωτών.

Η καινοτομία της webOS Smart+ TV της LG επιτρέπει στο χρήστη να εναλλάσσει τις πηγές προβολής περιεχομένου εύκολα και γρήγορα, είτε πρόκειται για μια live μετάδοση προγράμματος, υπηρεσία VoD, εφαρμογή της Smart TV ή κάποιο αρχείο media αποθηκευμένο σε συνδεδεμένη συσκευή.

LG_webOS_TV_Red_Dot_Award

Η πλατφόρμα webOS επιτρέπει επίσης την εύκολη αναζήτηση περιεχομένου, αλλά και την απλουστευμένη διαδικασία εγκατάστασης και σύνδεσης με τη βοήθεια του φιλικού καρτούν χαρακτήρα “Bean Bird”.

Ο θεσμός των Red Dot Awards αποτελείται από τρεις κατηγορίες – Communication Design, Product Design και Design Concept. Με 7.096 συμμετοχές από 49 χώρες μόνο στην κατηγορία Communication Design, τα Red Dot Awards είναι ένας από τους τρεις πιο σημαντικούς διαγωνισμούς στον κλάδο σχεδιασμού, μαζί με τον θεσμό των iF Design Award και των IDEA (International Design Excellence Award).

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons