Η Samsung δεν ενδιαφέρεται για το webOS

by Stefanos Kofopoulos • On 02-09-2011 • AT 8:47 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Η Samsung δεν ενδιαφέρεται για το webOS

Επίσημα πλέον η Samsung ανακοίνωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για το webOS. Συγκεκριμένα ο CEO της Samsung, Choi Gee Sung, δήλωσε κατά την διάρκεια της IFA 2011 κάτι πολύ ξεκάθαρο και απλό:

It’s not right that acquiring an operating system is becoming a fashion

Κλείνει έτσι ο κύκλος φημών και ελπίδα για το μέλλον του webOS μετά την ανακοίνωση της HP για διακοπή της παραγωγής κινητών, tablet και hardware για να τρέχει το webOS. Η Samsung όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για το webOS αλλά δουλεύει σκληρότερα από ποτέ να υποστηρίζει και να βελτιώνει το Bada, το δικό της λειτουργικό που ήδη μετράει 4% στην αγορά.

Για το Bada, ο CEO της Samsung δήλωσε ότι οι μηχανικοί εργάζονται: “harder than people outside think”. Είναι λογικό άλλωστε, οι Κορεάτες να προσπαθούν να ξεφύγουν από το Android την ώρα μάλιστα που το Bada όχι μόνο υπάρχει αλλά πουλάει και είναι στα χέρια της Samsung σε κάθε επίπεδο. Δυστυχώς, το webOS είναι νεκρό και η Samsung εκτός παιχνιδιού.

Τώρα είναι ώρα για τις φήμες που θέλουν την HTC και Facebook να ενδιαφέρονται για το webOS. Φήμες το ίδιο ανούσιες όσο και αυτή της Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons