Οδηγός ανάπτυξης εφαρμογών για την πλατφόρμα Smart UX Center

by George Polyzos • On 19-08-2016 • AT 12:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

A Guide to Developing and Launching Apps for Samsung Smart UX Center

Το τμήμα Εκτυπωτικών Λύσεων της Samsung παρουσίασε έναν οδηγό για την ανάπτυξη και κυκλοφορία εφαρμογών για το Smart UX Center.

Πρόκειται για έναν αναλυτικό οδηγό που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και προγραμματιστές, οι οποίοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν εφαρμογές για το Smart UX Center, το περιβάλλον χρήσης για εκτυπωτικές συσκευές που βασίζεται στο Android, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την έξυπνη και mobile εμπειρία στο εργασιακό περιβάλλον. Ο οδηγός έχει ήδη διανεμηθεί στους διεθνείς προμηθευτές λογισμικού της Samsung, καθώς και σε άλλες σχετικές εταιρείες.

Αυτός ο οδηγός αποτελεί ένα σημαντικό βήμα εμπρός για το οικοσύστημα εκτυπωτικών εφαρμογών της Samsung, καθώς προσδιορίζει τους ρόλους και τα καθήκοντα στη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών των γραφείων της Samsung παγκοσμίως και των διεθνών προμηθευτών λογισμικού. Ο οδηγός παρέχει μία σύνοψη του τρόπου δημιουργίας των εφαρμογών Smart UX, καθώς και σημαντικές οδηγίες σχετικά με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών.

Η ευελιξία και η δυνατότητα εξατομίκευσης των εφαρμογών του Smart UX Center ενισχύουν την παραγωγικότητα και το εργασιακό περιβάλλον στα γραφεία σε όλο τον κόσμο, μειώνοντας παράλληλα τα κόστη.

Για παράδειγμα στην Ιταλία, η εταιρεία Massinelli, συνεργάτης της Samsung, έχει βοηθήσει έναν πελάτη της να δημιουργήσει μία εφαρμογή ηλεκτρονικού καταλόγου στο Smart UX Center, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο τα κόστη εκτύπωσης και αποστολής τυπωμένων καταλόγων.

Ένας άλλος συνεργάτης της Samsung στην Ιταλία, η εταιρεία Gaviolli Printing Solutions, έχει επιτυχώς αναπτύξει μία νέα εφαρμογή που λέγεται “Visitor Registration App”. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους επισκέπτες εκδηλώσεων να εγγράφονται μόνοι τους και να λαμβάνουν τυπωμένες πληροφορίες.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών Smart UX μπορείτε να βρείτε στο Samsung Printing App Center και στο Printing Solution Market Support Portal.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons