Η κάμερα του Samsung Galaxy S5 χρησιμοποιεί ISOCELL CMOS, ξέχνα τα megapixels

by Stefanos Kofopoulos • On 13-03-2014 • AT 2:33 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η κάμερα του Samsung Galaxy S5 χρησιμοποιεί ISOCELL CMOS, ξέχνα τα megapixels

Ένα από μυστικά του νέου Samsung Galaxy S5 είναι η νέα τεχνολογία ISOCELL CMOS στον αισθητήρα της κάμερας. Μακρυά από την μάχη των megapixels, η Samsung καινοτομεί.

ISOCELL CMOS το επομενο βημα στην τεχνολογια φωτογραφιας και το Galaxy S5

Με την τεχνολογία ISOCELL CMOS η κάμερα του Galaxy S5 παράγει καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες, με πιο ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Αν και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πόσο ακριβώς καλύτερη είναι μία φωτογραφία του Galaxy S5 σε σύγκριση με το Galaxy S4 ή το iPhone 5S, η Samsung έχει καταφέρει κάτι σημαντικό: να μειώσει “την διαρροή φωτός κατά 30% ανάμεσα στα pixels” αυτό που τεχνικά περιγράφεται ως crosstalk. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι 30% περισσότερο φως συγκεντρώνεται σε κάθε ISOCELL pixel στον CMOS αισθητήρα του Galaxy S5, προσφέροντας καλύτερη πιστότητα χρωμάτων και μεγαλύτερο εύρος. Με τον πόλεμο των megapixels να αποτελεί πια παρελθόν, το Galaxy S5 γίνεται ένα ακόμα από τα κορυφαία smartphones που εστιάζει ότι στα εντυπωσιακά νούμερα αλλά στην ουσία και την βελτίωση της ποιότητας της φωτογραφίας με χρήση τεχνολογίας που παραμένει “κρυφή” από τον χρήστη.

)

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ίσως η πιο ώριμη συσκευή της σειράς galaxy!

  2. Το καλύτερο κινητό συγκριτικά με την τιμή του είναι το z1 compact, έχει οτι έχουν και οι υπόλοιπες ναυαρχίδες και επιπλέον 21 mp κάμερα που οσο ζουμ και να κάνεις βγαίνει η φωτογραφία σαν να είναι στο ενα μέτρο, τρομερή νυχτερινή λήψη, τρομερή διαχείρηση μπαταρίας και αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η γωνία θέασης της οθόνης…τρομερή τεχνολογία και τιμή γύρω στα 400 ευρώ

Top

Show Buttons
Hide Buttons