Προβλέψεις μειωμένων πωλήσεων Sony smartphones

by Nikos Kaimakamis • On 23-10-2014 • AT 3:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

sony xperia

Αρνητική εικόνα σκιαγραφείται από το Bloomberg για τις πωλήσεις smartphones από τη Sony κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, σε αντίθεση με όσα σχεδίαζε η εταιρεία. 

Αναλυτικότερα, η Sony, τον Ιούλιο του 2014 είχε προβλέψει ότι θα αποστείλει 43 εκατομμύρια Xperia smartphones, ενώ τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου, οι προβλέψεις έκαναν λόγο για αποστολή 50 εκατομμυρίων συσκευών, αλλά μετά την εξέταση των πωλήσεων οι στόχοι έπρεπε να πέσουν χαμηλότερα.

Στις 31 Οκτωβρίου 2014 αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους της εταιρείας και εκεί αναμένεται να πέσουν και άλλο οι προβλέψεις για τις πωλήσεις smartphones της εταιρείας.

Όλα δείχνουν ότι η Sony με τη σειρά των Xperia Smartphones αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τον ανταγωνισμό, ενώ, όπως σημειώνει και το CNET, η Sony στις αρχές του χρόνου είχε πει ότι σκοπεύει να εξετάσει εκ νέου την στρατηγική που ακολουθεί στο κομμάτι των κινητών τηλεφώνων, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, δίνοντας έμφαση στις premium συσκευές και μειώνοντας τις συσκευές που προσφέρει στην mid range κατηγορία.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το κατά πόσο θα μειωθούν οι προβλέψεις πωλήσεων για τα smartphones της Sony, αλλά όλα τα στοιχεία θα είναι γνωστά στο τέλος Οκτωβρίου 2014.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons