Porsche Cayman Facelift

Αυτές τις μέρες, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και συγκεκριμένα στο Los Angeles, πραγματοποιείται η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου. Στην έκθεση λοιπόν παρουσιάστηκαν κυρίως αυτοκίνητα που ενδιαφέρουν τους Αμερικάνους πολίτες. Την εξαίρεση έκανε η Porsche που παρουσίασε την facelift έκδοση των “baby Porsche”, της Boxster και της Cayman και θα είναι διαθέσιμες στην αγορά στις αρχές του 2009.

Οι εξωτερικές αλλαγές, όπως είναι αναμενόμενο εξάλλου μιας και μιλάμε για την Porsche, είναι λίγες. Τα φώτα πλέον είναι τεχνολογίας LED, οι εξατμίσεις, όπως και οι ζάντες, είναι ανασχεδιασμένες ενώ τοποθετήθηκαν και νέοι προφυλακτήρες. Τα καλά νέα όμως έρχονται από τους μηχανικούς της Γερμανικής εταιρίας και όχι από τους σχεδιαστές της.

Porsche Cayman Facelift

Καταρχάς, οι κινητήρες αναβαθμίστηκαν τόσο στις απλές εκδόσεις όσο και στις S. Η Boxster και η Cayman πλέον αποδίδουν 255 ίππους από έναν κινητήρα 2.9 λίτρων άμεσου ψεκασμού ενώ οι αντίστοιχες S εκδόσεις αποδίδουν 310 ίππους από τον κινητήρα 3.4 λίτρων άμεσου ψεκασμού επίσης. Ακόμα, τα αυτοκίνητα θα είναι πλέον διαθέσιμα με το PDK, το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Porsche με τις 7 σχέσεις χαρίζοντας στον οδηγό 60% ταχύτερες αλλαγές από ένα συμβατικό αυτόματο κιβώτιο. Τα πρώτα 100 χιλιόμετρα έρχονται σε 5.9 και 5 δευτερόλεπτα αντίστοιχα ενώ τόσο η κατανάλωση όσο και οι εκπομπές ρύπων μειώθηκαν παρά την αύξηση του κυβισμού και της απόδοσης των κινητήρων.

Τις παραπάνω βελτιώσεις τις περιμέναμε λίγο πολύ.. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε ήταν να αφήσουν οι υπεύθυνοι του Marketing της Porsche να τοποθετηθεί διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Πλέον όμως, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το παραγγείλει κατευθείαν από την Porsche και να μην μπλέκει με διάφορους βελτιωτές. Ίσως το τέλος μιας εποχής για την εταιρία από το Zuffenhausen;

Porsche Boxster Facelift

Porsche Boxster Facelift

[via]

Tags , , , , , ,

Θέματα με μεγάλο ενδιαφέρον

Nokia Lumia 800 white και λευκό επίσημα πλέον στην Ευρώπη

Nokia Lumia 800 white και λευκό επίσημα πλέον στην Ευρώπη

6 σχόλια

Περισσότερα...
Anonymous εναντίον Υπουργείου Δικαιοσύνης σημειώσατε 1 – 0

Anonymous εναντίον Υπουργείου Δικαιοσύνης σημειώσατε 1 – 0

10 σχόλια

Περισσότερα...
Η δουλειά στην Apple ξεκινάει με δύσκολη συνέντευξη και ψέμα

Η δουλειά στην Apple ξεκινάει με δύσκολη συνέντευξη και ψέμα

11 σχόλια

Περισσότερα...

3 σχόλια στο θέμα: Porsche Boxster & Cayman Facelift

Lena on 23.11.2008 @ 01:06 am.

Boxster & Cayman… Ο μόνος λόγος να τις πάρεις είναι επειδή δεν έχεις τα λεφτά για την Carrera. Sad but true!

Απάντηση
kavaliotis on 23.11.2008 @ 03:13 pm.

Ferrari ή τιποτα…

Απάντηση
Stefanos on 23.11.2008 @ 08:44 pm.

Αχ! Να είχαμε λεφτά!

Απάντηση

Πες την γνώμη σου

Πες την γνώμη σου χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό στο Facebook

Bold Link Quote