Πλήθος ειδήσεων από τη Microsoft στην Gamescom

by Nikos Kaimakamis • On 13-08-2014 • AT 3:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

white-xbox-one

Η παρουσία της Microsoft στην Gamescom ήταν γεμάτη ειδήσεις για τους φίλους του gaming και όσους έχουν στα σχέδιά τους να αποκτήσουν ένα Xbox One στο άμεσο μέλλον, καθώς έρχονται νέες εκδόσεις. 

Αναμφίβολα, εκείνη που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι η λευκή έκδοση για την κονσόλα και το χειριστήριο, μαζί με εκείνη που θα έχει αποθηκευτικό χώρο 1 TB, ενισχύοντας τον χαρακτήρα της συσκευής οικιακής ψυχαγωγίας τον οποίο προσδίδει η Microsoft στην κονσόλα της. Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα προσφερόμενα bundles, δηλαδή οι συνδυασμοί κονσόλας με πολυαναμενόμενους τίτλους gaming, όπως το Assassin’s Creed Unity, το Call of Duty:Advanced Warfare και το FIFA 15, που θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον χειμώνα.

Η λευκή έκδοση θα είναι μέρος του bundle Xbox One Special Edition Sunset Overdrive και αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τα τέλη Οκτωβρίου και έπειτα. Η έκδοση με το σκληρό δίσκο 1 ΤΒ θα είναι διαθέσιμη στο bundle Xbox One Limited Edition Call of Duty: Advanced Warfare.

Μία άλλη είδηση είναι η αποκλειστική διάθεση του Rise of the Tomb Raider, το οποίο θα μπορεί κανείς να παίξει από τα τέλη του 2015 και έπειτα μόνο στην κονσόλα της Microsoft (τόσο στο Xbox 360 όσο και στο Xbox One), ενώ σύμφωνα με το CNET, το Xbox One θα αναβαθμιστεί με δυνατότητα αναπαραγωγής από USB, λειτουργία boot-to-TV, συνδεσιμότητα DLNA και αναβαθμισμένη επικοινωνία με φίλους και συμπαίκτες.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons