Πιθανή κυκλοφορία του iPhone 6 των 5,5 ιντσών τον Δεκέμβριο

by George Polyzos • On 29-07-2014 • AT 10:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone6_render

 

Νέες φήμες στο Διαδίκτυο θέλουν το νέο iPhone 6 των 5,5 ιντσών να κυκλοφορεί τελικά εντός του Δεκεμβρίου, ενώ το μοντέλο των 4,7 ιντσών να κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο, αλλά χωρίς το πάνελ οθόνης από ζαφείρι.

Η υπόθεση στηρίζεται στο γεγονός ότι για να για να κυκλοφορήσουν μοντέλα με πάνελ οθόνης από ζαφείρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να έχει ξεκινήσει η παραγωγή τους από τα τέλη Ιουνίου. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να έχει συμβεί. Από αυτό το γεγονός εξάγεται το συμπέρασμα, σύμφωνα με το «LED Inside»,  ότι το μικρότερο iPhone 6 θα χρησιμοποιεί τον εξεζητημένο πολύτιμο λίθο μόνο στον φακό της κάμερας και στον αισθητήρα Touch ID.

Σε ότι αφορά το μοντέλο των 5,5 ιντσών, εάν πρόκειται να λανσαριστεί μαζί με αυτό των 4,7 ιντσών, τότε θα πρέπει να περιοριστεί και αυτό σε ότι αφορά τα υλικά κατασκευής. Ωστόσο, από κινεζικές ιστοσελίδες, εικάζεται ότι η συσκευή θα λανσαριστεί τελικά τον Δεκέμβριο, με οθόνη από ζαφείρι, καθώς η παραγωγή του phablet της Apple φέρεται να τοποθετείται εντός του Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, θεωρείται πιθανό το iPhone 6 των 5,5 ιντσών να κυκλοφορήσει μαζί με το iWatch, το smartwatch της εταιρείας.

Άλλα δημοσιεύματα, όπως του «Apple Insider», κάνουν λόγο για ενσωμάτωση στο iPhone 6 της τεχνολογίας NFC (near field communication), η οποία σχετίζεται με  εφαρμογές ανέπαφων πληρωμών μέσω smartphone και την ασύρματη επικοινωνία μεταξύ ηλεκτρονικών συσκευών. Η ενσωμάτωση της εν λόγω τεχνολογίας πιθανόν να συνδέεται και με την παρουσίαση μία ανάλογης υπηρεσίας ανέπαφων πληρωμών από την πλευρά της Apple.

Παράλληλα, η συσκευή φέρεται να ενσωματώνει και τη νεότερη έκδοση Wi-Fi (802.11ac), κάτι που έχει συμβεί με τα νέα μοντέλα των φορητών υπολογιστών MacBook Air και των routers AirPort. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Apple δεν σχολίασε κανένα από τα παραπάνω δημοσιεύματα. Άλλωστε η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει καν την ίδια την ύπαρξη του iPhone 6…

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons