Παρουσίαση του Xperia E3 από τη Sony

by George Polyzos • On 08-09-2014 • AT 9:00 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

09_Xperia_E3_Yellow_Group

Η Sony παρουσίασε το νέο της προσιτό smartphone Xperia E3, το οποίο χαρακτηρίζεται από λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό αλλά και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, δανεισμένα από τις κορυφαίες συσκευές της εταιρείας.

Στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνονται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon χρονισμένος στα 1,2GHz και η ικανότητα λειτουργίας σε δίκτυα 4G LTE.

Η οθόνη IPS είναι διαγωνίου 4,5 ιντσών, ενώ η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2330 mAh με λειτουργία Stamina Mode. Σε ότι αφορά την κάμερα ενσωματώνεται αισθητήρας ανάλυσης 5 Megapixel HDR.

Η κάμερα συνοδεύεται επίσης από μια σειρά εφαρμογών, όπως το Timeshift burst και το AR effect, ενώ με το νέο AR fun μπορεί να δημιουργηθούν 3D εφέ τα οποία αλλάζουν καθώς μετακινείτε την κάμερα.

Προσφέροντας νέες δυνατότητες χειρισμού, το Ε3 με την εφαρμογή «shake to start» επιτρέπει την προσαρμογή των συντομεύσεων για οποιαδήποτε εφαρμογή. Με ένα απλό τίναγμα του καρπού μπορεί να γίνει εκκίνηση ή άνοιγμα του Facebook.

Το Xperia E3 δίνει επίσης τη δυνατότητα έκφρασης του προσωπικού στιλ του κάθε χρήστη, καθώς είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από εντυπωσιακά χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, lime και χάλκινο.

Ειδικό σημείο αναφοράς αποτελεί ο ιδιαίτερος σχεδιασμός στις γωνίες του Xperia E3 που έχουν σχεδιαστεί ώστε να προλαμβάνονται οι γρατσουνιές σε περίπτωση χτυπήματος. Παράλληλα, η οθόνη παραμένει ανθεκτική σε γρατζουνιές, αφού είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί.

Το Xperia E3 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2014.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι λεπτό , γρήγορο αφού έχει τετραπύρηνο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon χρονισμένος στα 1,2GHz και ικανότητα λειτουργίας σε δίκτυα 4G LTE , όμορφο αφού έχει ξεχωριστά χρώματα όπως lime , χάλκινο . Αν έχει το Ε3 και καλή τίμη τότε θα είναι μια χαρά .

Top

Show Buttons
Hide Buttons