Panasonic 100GB BD-RE XL, rewriteable backup με τρελό κόστος

Είναι υπέροχη η τεχνολογία αλλά όταν κοστίζει τόσο ακριβά, η συνταγή χαλάει. Ο λόγος για το Panasonic BD-RE XL των 100GB, το πρώτο επανεγράψιμο Blu-ray δισκάκι αυτών των διαστάσεων με τιμή που το καθιστά όνειρο παρά λύση. Μπορεί τα 100GB να χωράνε στα 3 layers του BD-RE XL, κάποιος όμως θα πρέπει να πληρώσει περί τα $118 για να αποκτήσει μόνο ένα από αυτά. Μεγάλη χωρητικότητα αλλά και υψηλή τιμή που πρέπει να περιμένουμε να πέσει ταχύτερα από τις τιμές της NAND μνήμης. Μπράβο στην Panasonic πάντως, η ιδέα ότι κάποιος μπορεί να αγοράσει το BD-RE XL στα 100GB σήμερα και αν γράφει – σβήνει – γράφει – σβήνει είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα.

[via]

Tags , , ,

Θέματα με μεγάλο ενδιαφέρον

Cosmote παντρεμένοι με παιδιά, οικογενειακό πακέτο για όλους

Cosmote παντρεμένοι με παιδιά, οικογενειακό πακέτο για όλους

14 σχόλια

Περισσότερα...
HTC Desire C, το μικρό και φθηνό Android 4.0 Beats Audio

HTC Desire C, το μικρό και φθηνό Android 4.0 Beats Audio

6 σχόλια

Περισσότερα...
iPhone game: Amazing Alex, το επόμενο βήμα μετά το Angry Birds

iPhone game: Amazing Alex, το επόμενο βήμα μετά το Angry Birds

6 σχόλια

Περισσότερα...

5 σχόλια στο θέμα: Panasonic 100GB BD-RE XL, rewriteable backup με τρελό κόστος

giannis on 04.04.2011 @ 06:08 pm.

και γιατί να μην πάρεις ένα εξωτερικό 2μησάρι?Εντάξει όπως και να το κάνεις χάνεις σε μέγεθος-βάρος αλλά όκ έχεις κάτι που θα κρατήσει περισσότερο-κάτι πιό στιβαρό δηλαδή νιώθεις ότι τα λεφτά σου πιάνουν τόπο και για να το πώ ψυχρά δεν αγοράζεις ένα δισκάκι

Απάντηση
λefteris on 04.04.2011 @ 07:33 pm.

Ήμουν φαν αυτής της τεχνολογίας ώσπου έγιναν της μόδας οι φορητοί σκληροί και τα φλασάκια πιο φτηνά.
Και πιο φτηνό να ήταν νομίζω ότι η ταχύτητα ανάγνωσης-εγγραφής θα είναι χαμηλή, για να μην πω για την ταχύτητα format του δίσκου.

Απάντηση
pug206 on 04.04.2011 @ 10:05 pm.

Εννοειται δεν συμφερει, εννοειται οτι δεν υπαρχει καλυτερη λυση απο εξωτερικο σκληρο, εννοειται οτι ειναι πιο αργο, εννοειται εννοειται εννοειται …

Το θεμα ειναι οτι μπορουν να το κανουν… Και το εκαναν! Σιγα σιγα θα πεσουν και οι τιμες, θα βρει και το αγοραστικο της κοινο, ολα θα γινουν!

Απάντηση
Titanas on 04.04.2011 @ 11:04 pm.

Για μένα η καλύτερη λύση είναι το cloud και μια 100Μbps γραμμή στο σπίτι (upload/download). Συμβαίνει σήμερα στην Στοκχόλμη, το έχει φίλος με κάτι σαν 30-40 τον μήνα.. μπορεί να λέω και πολλά.

Απάντηση
Stelios on 04.04.2011 @ 11:13 pm.

Δε ξερω κατα ποσο θα πρεπει να εμπιστευτω το cloud.Εδω ολοι ειδαμε πως πριν περσυ η Google επεσε θυμα της κυβερνοπειρατειας στην Κινα.Και μιλαμε για την GOOGLE!Δεν εμπιστευομαι τα αρχεια μου στο cloud κανενος.

Απάντηση

Πες την γνώμη σου

Πες την γνώμη σου χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό στο Facebook

Bold Link Quote