Φθηνότερες χρεώσεις κινητών στην Αγγλία ή κάπως έτσι

by Stefanos Kofopoulos • On 29-03-2010 • AT 1:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

talking on the phone

Η πρόθεση του Βρετανού νομοθέτη είναι να μειώσει σημαντικά το κόστος κλήσης κινητών τηλεφώνων και να αφαιρέσει από τα ταμεία των εταιρειών περί τα 1 δισεκατομμύρια λίρες ή περίπου 1.1 δισεκατομμύρια ευρώ. Στην Αγγλία, όπως και σε άλλες χώρες, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρεώνονται μεταξύ τους όταν η κλήση από το ένα δίκτυο περάσει στο άλλο και η δεύτερη εταιρεία αναλάβει το βάρος της δρομολόγησης και διεκπεραίωσης του τηλεφωνήματος. Οι αλλαξο-χρεώσεις μεταξύ εταιρειών είναι σημαντικό κομμάτι του τσίρου που στο τέλος του μήνα χρεώνεται ο καταναλωτής στον λογαριασμό του. Με την νομοθετική ρύθμιση και την σταδιακή προσαρμογή μέχρι το 2015 οι Βρετανοί ελπίζουν να ρίξουν τις χρεώσεις αυτές από τις 4p στις 2p μέγιστο.

Καλή η κίνηση αλλά όπως εξηγεί και το άρθρο της Daily mail οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μπορούν να ανακτήσουν τα χαμένα κέρδη χρεώνοντας ακριβότερα το μηνιαίο πάγιο κλπ.

Τώρα ξέρετε γιατί όλα αυτά τα δωρεάν λεπτά έρχονται στο ίδιο δίκτυο κινητής και όλα στα άλλα. Γιατί πολύ απλά κοστίζει σημαντικά φθηνότερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons