Νέος εκτυπωτής παραγωγής από τη Xerox

by George Polyzos • On 31-10-2014 • AT 10:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Xerox c60 c70

Είτε αφορά εκτύπωση σε ειδικά υλικά, φακέλους, είτε προσωποποιημένες μπροσούρες marketing για μεγάλη επιχείρηση, ο νέος Xerox Colour C60/C70 προσφέρει μια οικονομικά συμφέρουσα επιλογή για ένα εύρος εκτυπωτικών αναγκών.

Κατάλληλη για οποιοδήποτε εκτυπωτικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των μεσαίων print shops, ενδοεταιρικων μονάδων εκτύπωσης, διαφημιστικών  γραφείων, μικρών επιχειρήσεων και κατασκευαστικών γραφείων, η συσκευή προσφέρει εύχρηστα  χαρακτηριστικά και ευελιξία σε πολλαπλά βάρη υλικών.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενισχύσουν αλλά και να επεκτείνουν τις προσφερόμενες εφαρμογές ώστε να συμπεριλαμβάνουν στην εκτυπωτική τους γκάμα ετικέτες, μενού, ειδικά υλικά και φακέλους.

Ο Xerox Colour C60/C70 προσφέρει έντονη, συνεπή και ακριβή ποιότητα εικόνας με την ανάλυση 2400 x 2400 dpi, καθώς και ενισχυμένη ακρίβεια εγγραφής. Αυτή η ακριβής ποιότητα της εικόνας συνδυάζεται με ευέλικτες ενσωματωμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας, όπως συρραφή, διάτρηση, αναδίπλωση και ξάκρισμα.

Ο Xerox Colour C60/C70, είναι ο πρώτος στην κατηγορία του εκτυπωτής, με τη δυνατότητα εκτύπωσης σε  μεταλλικά, σαγρέ υλικά, ιδανικά  για υψηλής ποιότητας ευχετήριες κάρτες και προσκλητήρια. Το Xerox Emulsion Aggregation (EA) toner, με τη μοναδική τεχνολογία ultra low-melt, έχει την δυνατότητα να διαπερνά τα δύσκολα σημεία των σαγρέ, μεταλλικών  επιφανειών.

Επιπλέον χαρακτηριστικά του Xerox Colour C60/C70 περιλαμβάνουν:

  • Ταχύτητες μέχρι 70 σελίδες το λεπτό (ppm) για έγχρωμες εκτυπώσεις; 75 ppm για ασπρόμαυρες.
  • Κορυφαία ποιότητα και πιστοποιητικά γραφικών τεχνών: IDEAlliance Certified Digital Press System, Gracol, Fogra offset και Pantone πιστοποίηση.
  • SIQA Tool Επιτρέπει στον χειριστή να δημιουργήσει  profiles για κάθε συρτάρι με σωστή ευθυγράμμιση ανά υλικό και επίσης να ρυθμίσει την  ανομοιομορφία της εκτύπωσης μέσα και στα άκρα της σελίδας.
  • Επιλογή τεσσάρων επεξεργαστών εκτύπωσης από τη Xerox και την EFI που  βελτιώνουν την παραγωγικότητα, μειώνουν τις χρονοβόρες εργασίες και έχουν ως αποτέλεσμα έντονες και ζωντανές εικόνες. Μεταξύ των server αυτών περιλαμβάνονται οι: Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery που χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα EFI, Fiery FS150 Pro και Xerox FreeFlow Print Server Integrated – νέος στην αγορά, ο συγκεκριμένος server προσφέρει ικανότητες παραγωγής με μια εύκολη στη χρήση αρχιτεκτονική Microsoft Windows σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
  • Δυνατότητες  εκτύπωσης μεταβλητών στοιχείων για προσωποποιημένες εφαρμογές.
  • Αποτελεσματικές λύσεις  pre-press εργασιών,μεταβλητά δεδομένα καθώς και ειδικά λογισμικά ασφαλούς εκτύπωσης.

Ο Xerox Colour C60/C70 είναι διαθέσιμος για άμεση παραγγελία σε τιμή καταλόγου που ξεκινάει από τα 23.370 ευρώ.

[Δ.Τ. Xerox]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons