Νέο παιχνίδι για τη θήκη QuickCircle της LG

by George Polyzos • On 11-08-2014 • AT 10:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G3_2

 

Η LG παρουσίασε ένα νέο παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για το παράθυρο της θήκης QuickCircle, που πλέον προσφέρει άμεση πρόσβαση και στη διασκέδαση.

Αποδεικνύοντας ότι η θήκη QuickCircle δεν είναι μόνο λειτουργική αλλά και ψυχαγωγική, η LG παρουσίασε το πρώτο mobile παιχνίδι παγκοσμίως που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το ειδικό παράθυρο της θήκης του LG G3.

Έτσι οι κάτοχοι του LG G3 που μπορούν ήδη να ελέγξουν την ώρα, να πραγματοποιήσουν κλήσεις και να τραβήξουν φωτογραφίες με κλειστό το κάλυμμα της θήκης QuickCircle, έχουν τώρα τη δυνατότητα να διασκεδάσουν άμεσα παίζοντας ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι, το Puppy Pop.

Puppy Pop Game for LG QuickCircle Case

Το νέο παιχνίδι Puppy Pop είναι ένα puzzle όπου πρέπει ο παίκτης να ταιριάξει 3 κομμάτια και αναπτύχθηκε από την LG ειδικά για το G3 και τη θήκη QuickCircle, για να παίζεται μέσα από το ανοιχτό παράθυρο στο κάλυμμα. Οι παίκτες συγκεντρώνουν πόντους σχεδιάζοντας γραμμές μέσω τριών ή περισσότερων ίδιων κουταβιών, αφαιρώντας όσο πιο πολλά γίνεται από το ταμπλό πριν τελειώσει ο χρόνος. Τέλος, ο παίκτης μπορεί να μοιραστεί τη βαθμολογία του στο αγαπημένο social network του, κοινοποιώντας στους φίλους του τις επιδόσεις του.

Το παιχνίδι Puppy Pop είναι ήδη δωρεάν διαθέσιμο μέσω του Google Play Store από   τις 23 Ιουλίου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons