Νέες χειρονομίες στα Lumia smartphones

by Nikos Kaimakamis • On 17-12-2014 • AT 5:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lumia_830_3.0

Μέσα από τη δοκιμαστική εφαρμογή Gestures στα Lumia Windows Phones της Microsoft, ο χρήστης μπορεί να χειριστεί με χειρονομίες τις κλήσεις του. 

Στην εφαρμογή δίνονται μερικές από τις χειρονομίες που θα είναι διαθέσιμες στην δεύτερη αναβάθμιση του Windows Phone 8.1 αργότερα, αλλά τελικά είναι από τώρα διαθέσιμο στους κατόχους Lumia smartphones. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν στο τηλέφωνο απλώς και μόνο πιάνοντας το Lumia smartphone στο χέρι τους.

Με την ίδια λογική, μπορεί κανείς να κάνει mute τον ήχο βάζοντας το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα κάτω σε μία επίπεδη επιφάνεια. Για να απορρίψει κανείς μία κλήση, μπορεί να αλλάξει τη θέση του τηλεφώνου και να το γυρίσει με την οθόνη προς τα κάτω, ενώ, τέλος, εάν θέλει κανείς να ενεργοποιήσει την ανοιχτή ακρόαση, μπορεί απλώς και μόνο να βάλει το κινητό σε ένα τραπέζι.

Όλες οι χειρονομίες μπορούν να απενεργοποιηθούν εάν δεν τις επιθυμεί ο χρήστης, ενώ σε ορισμένες συσκευές, όπως είναι τα Lumia 630, 635 και 530, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στην χρήση τους. Η Microsoft σκοπεύει να προσφέρει και άλλες 3D Gestures στα επερχόμενα Windows 10, μόλις αυτά παρουσιαστούν, οι οποίες θα ισχύουν και για τα κινητά τηλέφωνα με το λειτουργικό της σύστημα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons