Νέες LG Curved OLED και UHD διαθέσιμες στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 16-10-2014 • AT 4:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG Curved OLED 55EC930V

Σε ειδική εκδήλωση για εκπροσώπους του Τύπου, η LG Electronics, παρουσίασε τα τρία μοντέλα-ναυαρχίδες για τις κατηγορίες τηλεοράσεων OLED και υπέρ-υψηλής ανάλυσης, 4K ULTRA HD.

Παρουσιάστηκαν η προηγμένη τεχνολογία και οι λειτουργίες που διαθέτουν οι νέες τηλεοράσεις της LG, η πρωτοποριακή Curved OLED EC930V 55 ιντσών, αλλά και τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων Curved UHD UC970V και UHD UB950V.

Η νέα κυρτή τηλεόραση OLED EC930V 55 ιντσών φέρνει την προηγμένη τεχνολογία της εικόνας ΟLED ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και εμπειρία θέασης, ενώ διαθέτει κομψό σχεδιασμό CINEMA SCREEN. Το λεπτό πλαίσιο (bezel) και το μικρό βάθος που αυξάνεται ελαφρά προς το κέντρο της οθόνης, ενισχύουν την εμπειρία του θεατή και παρέχουν απρόσκοπτη θέαση σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία.

Η τεχνολογία WRGB OLED της LG εγγυάται ταυτόχρονα την υψηλότερη ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο πιο σκούρο και έντονο. Τέλος, η νέα κυρτή τηλεόραση OLED  διαθέτει τεχνολογία CINEMA 3D για επιπλέον δράση και απόλαυση, αλλά και την εύχρηστη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, που προσφέρει την πιο απλή και διασκεδαστική εμπειρία Smart TV.

Οι νέες τηλεοράσεις υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K Curved UHD UC970V και UHD UB950V διαθέτουν 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την ανάλυση των τηλεοράσεων Full HD, συγκεντρώνοντας περίπου 8,3 εκατομμύρια pixels για απόλυτη λεπτομέρεια και πεντακάθαρη εικόνα.

Ταυτόχρονα, η λειτουργία True 4K Engine φέρνει τις χαμηλότερες σε ανάλυση εικόνες πιο κοντά στην ποιότητα 4K, ενώ το 4Κ 3D+ «ζωντανεύει» τις εικόνες προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία 3D με απόλυτη ευκρίνεια και ρεαλισμό. Χάρη στη λειτουργία Triple XD Engine της LG η απόδοση των χρωμάτων, οι αντιθέσεις και η ευκρίνεια αγγίζουν επίπεδα τελειότητας, εξασφαλίζοντας μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία θέασης στα χρώματα.

Σε συνεργασία με τη Harman/Kardon, η λειτουργία Virtual Surround Plus που διαθέτουν οι νέες UHD τηλεοράσεις προσφέρει πολυκάναλο ήχο που διαχέεται αρμονικά στο χώρο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κινηματογραφική εμπειρία.

Τέλος, το ελαφρά κυρτό σχήμα της UC970V προσφέρει πανοραμική θέαση, αφού η καμπύλη της οθόνης “εφάπτεται” με την καμπύλη του ανθρώπινου ματιού προσφέροντας ακόμα καλύτερη θέαση, με κάθε σημείο της οθόνης να βρίσκεται σε ίση απόσταση από τα μάτια.

«Στόχος της LG είναι να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις επιλογές του ελληνικού κοινού και να κάνει την κορυφαία ποιότητα εικόνας ακόμα πιο προσιτή. Τα στοιχεία της αγοράς μας δείχνουν ότι δεν υπάρχει μόνο ζήτηση για μεγαλύτερες τηλεοράσεις σε ίντσες, αλλά και για καλύτερη ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερη ανάλυση. Για εμάς η τεχνολογία OLED αποτελεί το μέλλον των τηλεοράσεων και θεωρούμε ότι η LG μπορεί να προσφέρει ασύγκριτη οικιακή ψυχαγωγία με πιο ρεαλιστική και απολαυστική εμπειρία θέασης», δήλωσε ο κ. Άρης Κουτελός, Consumer Electronics Director, LG Electronics Hellas.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons