Νέα Sony A7 II με εξελιγμένη σταθερότητα στη λήψη φωτογραφιών

by Nikos Kaimakamis • On 20-11-2014 • AT 2:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Sony A7 II

Η νέα mirorrless φωτογραφική της Sony A7 II ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ιαπωνία και προσφέρει εξελιγμένη σταθερότητα στη λήψη φωτογραφιών. 

Το σύστημα της Sony χρησιμοποιεί 5 άξονες για την σταθεροποίηση των φωτογραφιών και των βίντεο και λειτουργεί ανεξάρτητα από το φακό που χρησιμοποιεί ο κάτοχός της. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και με φακούς που δεν υπάρχει πρόβλεψη για σταθεροποίηση ο αισθητήρας μειώνει τους κραδασμούς. Στην οθόνη γίνεται ενημέρωση για τη διαδικασία της σταθεροποίησης, ενώ μπορεί ο χρήστης να διορθώσει χειροκίνητα κάποιες παραμέτρους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Βελτιωμένο είναι και το σύστημα αυτόματης εστίασης 25 σημείων και 117 φάσεων, ενώ ο αισθητήρας κίνησης είναι κατά 50% πιο γρήγορος. Η Sony A7 II έχει αισθητήρα 24,3 Megapixel, με επεξεργαστή BIONZ X με υποστήριξη 14bit RAW, μέγιστη ταχύτητα 1/8000. Η οθόνη έχει διαγώνιο 3 ιντσών, ενώ το ISO φτάνει το 25.600. Η κάμερα μπορεί να τραβά βίντεο ανάλυσης 4Κ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει λόγος για το εάν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές πέραν της Ιαπωνίας, η εν λόγω camera, αλλά κάτι τέτοιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Αξίζει πάντως να τονιστεί, ότι όπως σωστά σημειώνει το The Verge, αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα σύστημα 5 αξόνων σταθεροποίησης εφαρμόζει σε μία full frame camera, μέσα στο σώμα της μηχανής και όχι στον φακό.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons