Νέα συνδρομητικά πακέτα του Office 365

by George Polyzos • On 03-10-2014 • AT 10:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

tech

Η Microsoft ανακοίνωσε μία νέα σειρά πλάνων του Office 365, ειδικά προσαρμοσμένη για να  ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων που απασχολούν από 1 μέχρι και περίπου 250 εργαζόμενους.

Με νέα πλάνα του Office 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εφαρμογές του Microsoft Office παρέχονται για 5 συσκευές ανά χρήστη με 1TB αποθηκευτικό χώρο στο Cloud, στην πιο οικονομική πρόταση έως τώρα, γεγονός που καθιστά το Office 365 μια εύκολη επιλογή.

Πιο αναλυτικά, τα νέα πλάνα του Office 365, παρέχουν τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να είναι παραγωγικές και επιτυχημένες. Επιπλέον, προσφέρουν περισσότερη ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα συνδυασμού τους, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των εργαζομένων. Ακόμα, τα νέα πακέτα συνδρομής δίνουν περισσότερη αξία παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες, όπως το Yammer, με σκοπό την κοινωνική δικτύωση μέσα σε μια εταιρία.

Τα νέα πλάνα Office 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι τα εξής:

  • Office 365 Business (Office 365 για Επιχειρήσεις): Περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές του Office – το Outlook, το Word, το Excel, το PowerPoint, το OneNote και το Publisher – καθώς και το OneDrive for Business το οποίο επιτρέπει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται αρχεία από πολλαπλές συσκευές των χρηστών όπως Windows PC, Mac, iPad, Windows tablet και smartphones.
  • Office 365 Business Essentials (Office 365 Essentials για Επιχειρήσεις): Περιλαμβάνει όλες τις βασικές υπηρεσίες Cloud για τη διαχείριση μιας επιχείρησης – επαγγελματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ημερολόγιο, Office Online, Instant Messaging, online συναντήσεις, video conferencing, αποθηκευτικό χώρο στο Cloud, κοινή πρόσβαση σε αρχεία, και πολλά άλλα.
  • Office 365 Business Premium (Office 365 Premium για Επιχειρήσεις): Με το πλάνο αυτό οι χρήστες μπορούν να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του Office 365 Business αλλά και του Business Essentials.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στα υφιστάμενα πακέτα συνδρομής Office 365 ανταποκρίνονται σε αιτήματα πελατών της Microsoft, ώστε όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πλέον ευκολότερα πρόσβαση στα οφέλη παραγωγικότητας που προσφέρει το Cloud.

Σήμερα, ο τρόπος εργασίας έχει αλλάξει και οι εργαζόμενοι θέλουν να έχουν τη δυνατότητα και την ευελιξία να μπορούν να εργαστούν από οπουδήποτε επιθυμούν και με διαφορετικές συσκευές (π.χ desktop, laptop, tablet, smartphone). Σύμφωνα με τη Boston Consulting Group (BCG), το 62% των εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις, χρησιμοποιεί φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets για να έχει πρόσβαση σε email. Το ποσοστό αυτό ήταν 39% μόλις πριν τρία χρόνια.

Μέσα από αυτή την τάση, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις συνειδητοποιούν ότι το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα προέρχεται από τον τρόπο που αξιοποιούν την τεχνολογία μέσα και έξω από το γραφείο. Η ίδια μελέτη της BCG διαπιστώνει ότι οι τεχνολογικά προηγμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως το Cloud, αύξησαν τα έσοδα τους κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες ταχύτερα, συγκριτικά με άλλες όμοιες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούσαν την τεχνολογία λιγότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί να βοηθήσει το Office 365, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με έναν τεχνικό σύμβουλο ή να εγγραφείτε για τα νέα πακέτα συνδρομών εδώ.

[Δ.Τ. Microsoft]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons