Νέα σειρά SSD από τη Samsung με 3D V-NAND

by George Polyzos • On 25-09-2014 • AT 9:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Samsung 850PRO 1

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς σκληρών δίσκων, SSD 850 PRO στην ελληνική αγορά, με ενσωματωμένη την τεχνολογία 3D vertical NAND (V-NAND) flash μνήμης.

Με την τεχνολογία της Samsung V-NAND, ο νέος 850 PRO είναι ιδανικός για υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σταθμούς εργασίας. Η V-NAND ξεπερνά το όριο πυκνότητας που διέθετε η αρχιτεκτονική NAND, την οποία χρησιμοποιούσαν οι συμβατικές μνήμες flash. Με τον τρόπο αυτό παρέχει υψηλή ταχύτητα, αντοχή και ακόμα καλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Ο Samsung 850 PRO SSD προσφέρει μοναδικές ταχύτητες και εξαιρετική αντοχή, σημειώνοντας τις υψηλότερες επιδόσεις μεταξύ των SSD που χρησιμοποιούν το SATA III interface (6Gb/s). Η ταχύτητα ανάγνωσης φθάνει μέχρι και τα 550MB το δευτερόλεπτο (MB/s), με την ταχύτητα εγγραφής να φθάνει μέχρι και τα 520MB/s.

Samsung 850PRO 2

Οι επιδόσεις ανάγνωσης τυχαίων εντολών αγγίζουν μέχρι και τις 100.000 ανά δευτερόλεπτο (IOPS), και οι εντολές εγγραφής ανέρχονται έως και τις 90.000 ανά δευτερόλεπτο (IOPS).

Ο δίσκος διαθέτει, επίσης, τη λειτουργία, Dynamic Thermal Guard, που διατηρεί τη θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη λειτουργία, προφυλάσσοντας τυχόν απώλεια δεδομένων λόγω υπερθέρμανσης.

Ο σειρά, Samsung 850 PRO είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε 128GB, 256GB και 512GB, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει και ο SSD, 1 terabyte (TB).

[Δ.Τ. Samsung]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons