Motorola Droid με 2 πληκτρολόγια και ειρωνία
από Titanas 29-10-2009 | 10:25 am | 4 σχόλια

Το Droid είναι πλέον επίσημο μέλος της οικογένειας Motorola και το πρώτο κινητό με Android OS 2.0. Ένα σωρό χαρακτηριστικά το κάνουν μοναδικό και αν δείτε το βίντεο θα ανακαλύψετε ακόμα ένα. Εκτός από το QWERTY πληκτρολόγιο που κρύβεται κάτω από την οθόνη μαζί με το D-pad, η Moto έχει εφοδιάσει το Droid και με virtual keyboard ακόμα και σε landscape mode. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι το μοναδικό Android ή ένα από τα ελάχιστα κινητά με 2 πληκτρολόγια: κουμπιά και στην οθόνη.
Η ύπαρξη virtual keyboard είναι κάπως ειρωνική γιατί πρακτικά καταργεί τα κουμπιά που προσθέτουν όγκο στο Droid. Ποιός ξέρει τι σκέφτηκε η Motorola.


4 σχόλια στο θέμα: Motorola Droid με 2 πληκτρολόγια και ειρωνία
internaut on 29.10.2009 @ 02:11 pm.
Ε πιθανότατα σκέφτηκε ότι είναι θέμα χρόνου να βγει πληκτρολόγιο στο Market και καλό είναι να έχει τον έλεγχο.
Titanas on 29.10.2009 @ 02:14 pm.
Nαι αυτό είναι μια σκέψη όπως το γεγονός ότι μερικές φορές για κάτι γρήγορο πας στο virtual απευθείας αλλά δεν έχει νόημα αυτό.. καταργεί το κανονικό πληκτρολόγιο αφού το on screen keyboard παίζει και σε landscape mode δηλαδή όσο πιο μεγάλο γίνεται! Δεν ξέρω..
nsyll on 29.10.2009 @ 05:26 pm.
και στο G1 έχει virtual keyboard πέρα του QWERTY
είναι βολικό αν θέλεις πχ να γράψεις μια λέξη να μην χρειάζεται να ανοίγεις το πορτάκι,
αν έχεις ανοιχτό, εννοείται ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το virtual keyboard
Titanas on 29.10.2009 @ 05:28 pm.
Άρα παίζει με ό,τι είναι εύκαιρο εκείνη την στιγμή και βολεύει αυτό που θες ή προτιμάς περισσότερο το hardware keyboard ;