Moshi iGlaze 3G iPhone case

από Titanas 08-02-2010 | 09:09 pm | 8 σχόλια

Moshi iGlaze 3G iPhone case

Οι Moshi iGlaze 3G είναι λεπτές, όμορφες και ιδιαίτερα κάτι που δεν μπορώ να προσδιορίσω αλλά μου δημιουργεί την εντύπωση ότι ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες θήκες iPhone. Ίσως είναι η τρύπα για να φαίνεται το μήλο στο πίσω μέρος του iPhone 3G / 3GS ή το πλαϊνό που αφήνει χώρο στα κουμπιά χωρίς να τα καλύπτει πλήρως. Αξίζουν την προσοχή σας και κυκλοφορούν ήδη στην Ελλάδα για περίπου 25 ευρώ. Αν θέλετε εντυπώσεις ρίχνετε μια ματιά στο hands on του gomac.gr και φυσικά στις φωτογραφίες. Εκεί φαίνεται η προσοχή στην λεπτομέρεια και η mat υφή της iGlaze.

Tags apple, Design, iGlaze 3G, iphone, iphone case, Moshi, Moshi iGlaze 3G, pestaola

Θέματα με μεγάλο ενδιαφέρον

Οι κατσίκες της Cosmote επιστρέφουν by far πιο χάλια

Οι κατσίκες της Cosmote επιστρέφουν by far πιο χάλια

18 σχόλια

Περισσότερα...
WIND F2G με ομιλία, SMS και internet δωρεάν για το 2010

WIND F2G με ομιλία, SMS και internet δωρεάν για το 2010

19 σχόλια

Περισσότερα...
Ξεχάστε το copy and paste στα Windows Phone 7 Series

Ξεχάστε το copy and paste στα Windows Phone 7 Series

16 σχόλια

Περισσότερα...

Σχετικά θέματα

  • No related posts

8 σχόλια

giorgio on 08.02.2010 @ 10:09 pm.

Πραγματικά εντυπωσιακή και φαίνεται χρηστική. Όπως αναφέρεις, έχω δει κι εγώ αρκετές αλλά αυτή εδώ έπιασε αμέσως την προσοχή μου. Αν είχα iphone θα την είχα πάρει σίγουρα. Θα δείξει με το της τέταρτης γενιάς!

Απάντηση
t4k1s on 08.02.2010 @ 10:16 pm.

Σε τι διαφέρει από μία Ultra ή More;

Απάντηση
Kostas themagentalinks.com on 08.02.2010 @ 10:17 pm.

..και νομίζω δεν προστατεύει τίποτα! Σαν τις σιλικονατες της SwitchEasy δεν είναι. Και τι ποικιλία χρωμάτων. Πωπω νομίζω είμαι πορομένος. (ναι, ναι είσαι)

Απάντηση
Titanas on 08.02.2010 @ 10:19 pm.

Γρατζουνιές και μικρο συγκρούσεις. Δεν είναι για να σου πέσει από ύψος. Για αυτό η λύση είναι μία: Tech21

Απάντηση
emitilinios on 08.02.2010 @ 10:25 pm.

Η θήκη τα σπάει! Την έχω εδώ και 5 μήνες και έχω μείνει υπερευχαριστημένος! Το μόνο μειονέκτημα που έχει η άσπρη είναι ότι λερώνει πολύ γρήγορα και δεν έχω καταφέρει να την καθαρίσω με τίποτα. Η μαύρη από την άλλη είναι απίστευτη.
Σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
(Θα σας συμβούλευα να την πάρετε από ebay με μόνο 14€!!!)

Απάντηση
Chris Pantazis facebook.com on 08.02.2010 @ 11:43 pm.

Η θήκη είναι καλή. Εγώ βρήκα όμως αυτή: http://www.amazon.com/elago-iPhone-3GS-Slim-Case/dp/B001GZO10I σε άσπρο (που όντως μετά από λίγες βδομάδες γίνεται μπεζ άλλα δεν με πειράζει) στα 15 Ευρώ. Έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τη Moshi. Την είχα βρει σε ένα μαγαζί στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου.

Και μάλιστα την είδα στη βιτρίνα όταν ήμουν στο αμάξι στο απέναντι ρεύμα (μιλάμε για αετίσιο μάτι όταν πρόκειται για gadgets). Τη στάμπαρα και κάποια άλλη στιγμή πήγα και την πήρα. :-)

Απάντηση
gioulyd on 08.02.2010 @ 11:59 pm.

Εγώ βασικά έχω πάρει τα icoat και είναι παρόμοιου σχεδιαδμου με 35e οι 5 σε διαφορετικά χρώματα! και για την οθόνη έχω βάλει μια προστατευτικη ζελατίνα με mirror effect… ανάλογα τι φοράω βάζω και το αντίστοιχο κάλυμα!

Απάντηση
babis on 09.02.2010 @ 02:05 pm.

Εγω πηρα μια που ειναι ιδια αλλα λεγεται shield απ’το plaisio για 17 ευρω, σε μαυρο ειναι απλα η πιο τελεια θηκη οχι μονο για προστασια αλλα και επειδη το υλικο αυτο δεν γλιστραει σου δινει πολυ ωραια αισθηση, plus δεν γεμιζει δακτυλιες το πισω μερος..

Απάντηση

Πες την γνώμη σου

Πες την γνώμη σου χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό στο Facebook

Bold Link Quote