Η Microsoft θέλει το Silverlight στο XBOX 360, ο Bill Gates χαμογελάει

by Stefanos Kofopoulos • On 23-11-2010 • AT 5:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Η Microsoft θέλει το Silverlight στο ΧBOX 360, ο Bill Gates χαμογελάει

Το όραμα της Microsoft για τις 3 οθόνες είναι γνωστό και πολλές ανταγωνιστικέ εταιρείες έχουν υλοποιήσει μέρος αυτού με επιτυχία. Με τα Windows Phone 7 η Μicrosoft έβαλε το Silverlight στο επίκεντρο της νέας πλατφόρμας και της μικρής οθόνης της ζωή μας. Στο desktop και laptop το Silverlight είναι δεδομένο, όχι όμως και στο XBOX 360 και άρα στην μεγάλη οθόνη του σαλονιού, την τηλεόραση. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα τουλάχιστον. Κοινή πλατφόρμα ανάπτυξης σε τρεις διαφορετικές οθόνες και πλατφόρμες κατανάλωσης περιεχομένου και διασκέδασης. Η Microsoft ψάχνει μηχανικούς και developers για κάτι πολύ απλό.

Silverlight is looking to hire motivated developers with a passion for creating ground breaking multiscreen platform experiences now targeting the XBOX.

Με την βοήθεια του Microsoft Kinect και τις networking δυνατότητες του ΧBOX 360 το όραμα του Bill Gates για το cloud και τις 3 οθόνες αποκτά σάρκα και οστά. Τα Windows Phone 7 θα ταξιδεύουν σε κάθε κινητό, το tablet θα περιστρέφεται από δωμάτιο σε γραφείο και η μεγάλη τηλεόραση θα συγκεντρώνει τους πάντες για στιγμές διασκέδασης και ολοκληρωμένης επικοινωνίας μέσα από κάμερες, το Facebook και όχι μόνο.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons