Μέσω crowdfunding το tablet της Jolla

by Nikos Kaimakamis • On 20-11-2014 • AT 12:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

The-Jolla-Tablet

H φιλανδική Jolla αποφάσισε να λανσάρει μία καμπάνια στο Indiegogo προκειμένου να αντλήσει χρηματοδότηση για το Jolla Tablet.

To Jolla Tablet είναι μια συσκευή με οθόνη διαγωνίου 7,85 ιντσών, τεχνολογίας IPS, με ανάλυση 2048×1536 pixels, με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel στα 64 bit, ο οποίος είναι χρονισμένος 1,8 GHz. Η μνήμη RAM είναι 2 GB, ενώ υπάρχει και εσωτερική μνήμη 32 GB, ενώ μπορεί να δεχτεί επέκταση microSD. Η κάμερα της συσκευής στο πίσω μέρος είναι 5 Megapixel, ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία κάμερα 2 Megapixel.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4300 mAh, ενώ Dual Band Wireless N. Στον τομέα των διαστάσεων έχουμε 203x137x8,3 χιλιοστά και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 384 γραμμάρια. Στον τομέα του λειτουργικού συστήματος υπάρχει το Sailfish 2.0, το οποίο είναι βασισμένο στο LInux. Παρόλα αυτά, ο κάτοχος του Jolla Tablet θα μπορεί να εγκαταστήσει και εφαρμογές Android, τόσο από το Jolla Store όσο και από άλλα καταστήματα εφαρμογών.

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία προώθησης της συσκευής είναι το γεγονός ότι η Jolla ζητά μέσω του together.jolla.com/questions από τους καταναλωτές να δηλώσουν τι θέλουν να έχει στο μέλλον το Jolla Tablet, εμπλουτίζοντας τις δυνατότητές του.

Η πορεία του crowdfunding πήγε καλά και ήδη έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια σε λιγότερο από 24 ώρες, με το χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα της συσκευής να δείχνει ότι το Jolla Tablet θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από το επόμενο έτος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons