Μεγάλο update για τους χάρτες Bing

by Nikos Kaimakamis • On 21-08-2014 • AT 12:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

akropoli bing

Όλα δείχνουν ότι η Microsoft θέλει να τα βάλει με την υπηρεσία χαρτών της Google κάνοντας μια ολοκληρωμένη προσπάθεια εμπλουτισμού των χαρτών Bing.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνονται μέσα από το επίσημο blog του Bing, στους χάρτες του περιλαμβάνονται πλέον περισσότερες από 100 πόλεις του κόσμου, ενώ σε αυτές μπορεί κανείς να δει την οπτική από το δρόμο με το Streetside. Παράλληλα, μπορεί κανείς να δει τρισδιάστατα μοντέλα των πόλεων για να έχουν μια καλή εικόνα της κάθε πόλης.

Οι εικόνες Streetside είναι διαθέσιμες τόσο στην online υπηρεσία του Bing Maps όσο και στην αποκλειστική εφαρμογή Bing Maps Preview σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Με την τρισδιάστατη απεικόνιση των πόλεων οι τουρίστες μπορούν να δουν πληροφορίες και αξιοθέατα για τον προορισμό που τους ενδιαφέρει να επισκεφθούν.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι οι χάρτες Bing πλέον προσφέρουν υψηλής ανάλυσης εικόνες περισσοτέρων από 150 πόλεις του κόσμου σε αεροφωτογραφία, όπως η εικόνα του Παρθενώνα που συνοδεύει το εν λόγω post.

Αναφορικά με την τρισδιάστατη απεικόνιση και την λειτουργία Streetside, αυτές δεν είναι ακόμα διαθέσιμες για την Ελλάδα, αλλά σύμφωνα με την ομάδα εξέλιξης του Bing, κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί και στο μέλλον, μιας και η υπηρεσία διαρκώς θα εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά και υλικό.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons