Τα σωθικά του MacBook Air όπως του αξίζει

by Stefanos Kofopoulos • On 22-10-2010 • AT 10:31 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Τα σωθικά του MacBook Air όπως του αξίζει

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ, τα καλά παιδιά του iFixit έκαναν πάλι το θαύμα τους. Το νέο MacBook Air βρίσκεται διαθέσιμο για κοινή θέα προς όλους. Κάθε λεπτομέρεια και κάθε chip αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια των ανήσυχων και περίεργων αναγνωστών που θέλουν να μάθουν πως η Apple κατάφερε να δημιουργήσει κάτι τόσο μικρό και λεπτό. Το MacBook Air της παρουσίασης ή μάλλον της εγχείρησης είναι το μικρό μοντέλο με την οθόνη 11.6 ιντσών. Αν εξαιρέσουμε τον Duo 2 Core επεξεργαστή τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά παραμένουν τα ίδια και στο μεγαλύτερο αδερφάκι του, το MacBook Air των 13.3 ιντσών.

Μόνο από την εφαρμογή των chip μνήμης πάνω στην πλακέτα του MacBook Air η Apple κατάφερε να γλιτώσει περί τα 35γ βάρος σε σύγκριση με τον σκληρό δίσκο που χρησιμοποιούσε πριν. Φυσικά τα πλεονεκτήματα σε ταχύτητα και κατανάλωση ενέργειας είναι προφανή. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε από κοντά στην iFixit στιγμή του MacBook Air.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ..και με καινούργιες ειδικές βίδες 5(!) σημείων για να μην μπορείς να έχεις εύκολη πρόσβαση στα σωθικά του..

    • Δεν χρειάζεται άλλωστε, αφού δεν είναι φτιαγμένο για να αναβαθμίσεις… ούτε SSD δεν μπορείς να αλλάξεις :)

      • Όχι μόνο αποθηκευτικό μέσο, αλλά ούτε καν RAM. Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις.

      • Έχεις επιλογές από 4 διαφορετικά μοντέλα και αυτό ήταν. Δεν είναι άσχημο για το κοινό που πάει να καλύψει και να εξυπηρετήσει το MacBook Air

Top

Show Buttons
Hide Buttons