london 2012 logo

Αυτό που βλέπετε είναι επισήμως τα 4 νέα λογότυπα που θα χρησιμοποιηθούν στην Ολυμπιάδα και Παραολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012. Χρειάζεται να πω ότι είναι πολύ άσχημα και μοιάζουν σαν να τα σχεδιάσε ο πρώτος γραφίστας που έτυχε να βρεθεί μπροστά από την πόρτα της Ολυμπιακής επιτροπής της διοργανότριας αρχής των Ολυμπιακών του Λονδίνου; Είναι πολύ trendy και hip. Προτιμώ χίλιες φορές το παλιότερο λογότυπο!

[via]

Tags 2012, Design, logo, london, london+2012, pestaola

Θέματα με μεγάλο ενδιαφέρον

Kindle for PC, όσο ειρωνικό και αν ακούγεται

Kindle for PC, όσο ειρωνικό και αν ακούγεται

8 σχόλια

Περισσότερα...
Audi RS5, 450 βαρετά άλογα

Audi RS5, 450 βαρετά άλογα

20 σχόλια

Περισσότερα...
Firefox Special GigaByte Edition 1.051.508

Firefox Special GigaByte Edition 1.051.508

34 σχόλια

Περισσότερα...

14 σχόλια

Σίσσυ happydrops.blogspot.com on 16.06.2007 @ 09:43 pm.

Έχεις συναντήσει ποτέ Άγγλο ιδιαίτερα καλόγουστο; Από τον τρόπο που ντύνονται, μέχρι τον τρόπο που τρώνε! (κατά γενική ομολογία πάντα)Γιατί λοιπόν να αποτελούν εξαίρεση οι γραφιστικές τους ικανότητες; :)

Απάντηση
Titanas on 16.06.2007 @ 10:11 pm.

@Σίσσυ: Δεν έχουν κουζίνα συμφωνώ αλλά γούστο έχουν και ταλέντα επίσης. Μου κάνει εντύπωση γιατί κατέληξαν σε αυτό το λογότυπο. Θα δω μήπως και βρω σχετικές αναφορές.

Απάντηση
Jane E. myavatar-eagle.blogspot.com on 17.06.2007 @ 12:04 am.

Ακριβώς, η εγγλέζικη κομψότητα αξεπέραστη!!

Μου κάνει εντύπωση η επιλογή του λογοτύπου. Τι να πεις -στην αναζήτηση του πρωτότυπου υπάρχουν απώλειες…

Απάντηση
itelli itelli.co.uk on 17.06.2007 @ 02:14 am.

Γύρισέ τα 90 μοίρες αριστερά, κ πες μου τι βλέπεις… :)

Απάντηση
Σίσσυ happydrops.blogspot.com on 17.06.2007 @ 02:28 am.

Αχ δεν ξέρω…εγώ πάντως 5 χρόνια που τους έζησα (οκ όχι πολλά) δεν νομίζω πως με κάλυψαν ιδιαίτερα από πλευράς γούστου!

@ iteli – τι βλέπεις αλήθεια αν τα γυρίσεις 90 μοίρες αριστερά;

Απάντηση
Titanas on 17.06.2007 @ 03:30 am.

@itelli: Από το smile σου εννοείς ότι μοιάζει σαν αγοράκι που κάνει sex με κάτι από κάτω του;

Απάντηση
Sergios Singeridis singeridis.com on 17.06.2007 @ 04:56 am.

Emena gia elefantaki pou trexei mou moiazei pantos lol

Απάντηση
Sergios Singeridis singeridis.com on 17.06.2007 @ 06:30 am.

Vasika grafei 20 apo pano kai 12 apo kato dld 2012, kai apoti diavasa kostise kai giro sta 700.000$ (lol, exei trelathei o kosmos)

Απάντηση
vrettos on 17.06.2007 @ 06:53 am.

Πριν από περίπου μια εβδομάδα το θέμα αυτό ήταν πρωτοσέλιδο στις αγγλικές εφημερίδες. Τα σχόλια ήταν αρνητικά από τις περισσότερες, χαρακτηρίζοντας κακόγουστο το λογότυπο και σκανδαλώδες το ποσό που δόθηκε για την δημιουργία του. Η σύγκριση με τα άλλα υποψήφια λογότυπα έκαναν ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση μιας και ήταν μακράν το χειρότερο… Όσο για τους λόγους απόρριψης των άλλων ήταν μπορώ να πω σε γενικές γραμμές, τα χρώματα τους και κατά πόσο μπορούσαν να γίνουν εύκολα pins! Οι Άγγλοι βλέπουν τους Oλυμπιακούς Aγώνες από την μαρκετινίστικη και οικονομική μεριά τους… Μάλιστα μια εφημερίδα συμψήφισε τους Oλυμπιακούς Aγώνες με την Eurovision θεωρώντας και τα δυο γεγονότα ξεθωριασμένα.
Προσωπικά εύχομαι να τα καταφέρουν καλύτερα από τις θέσεις που παίρνουν στην Eurovision !

Απάντηση
karpidis politikoblog.gr on 17.06.2007 @ 07:36 am.

Το συγκεκριμένο λογότυπο θα απορριφθεί σύντομα γιατί το τηλεοπτικό σποτάκι είναι επικίνδυνο για επιληψία με τα χρώματα που βλέπετε.

Απάντηση
Dimitris siteseein.gr on 17.06.2007 @ 01:50 pm.

Εμένα πάντως δεν με ενθουσιάζει αλλά ούτε με χαλάει κιόλας.

Όσο για το στυλ, τα σύγχρονα αγγλάκια δεν έχουν στην πλειοψηφία τους την έννοια του στυλ πάνω τους αλλά το βρετανικό μαζί με το ιταλικό στυλ είναι αξεπέραστα στην Ευρώπη, μάλλον παγκοσμίως.

Απάντηση
DaNaH greekcharm.blogspot.com on 17.06.2007 @ 11:56 pm.

Και εμένα το παλιό με την κορδέλα μου είχε αρέσει πολύ! Απορώ γιατί το αλλάξανε και βάλανε αυτήν την – κατά γενική ομολογία – βλακεία!!!

Απάντηση
ιανος hellaspress.pblogs.gr on 18.06.2007 @ 04:09 am.

Κόστισε 600.000€ και έχουν αναφερθεί 18 κρούσματα επιληψίας.http://hellaspress.pblogs.gr/2007/06/72933.html

Απάντηση
itelli itelli.co.uk on 18.06.2007 @ 09:48 pm.

Πεθηλασμό να το πω; Πίπα να το πω; Παντως, κάτι τέτοιο μού κάνει. Κάποιος στο BBC είχε παραπονεθεί ότι αυτός ο κάποιος είναι η Λίζα Σίμπσον :)) Δεν απέχει πολύ, είναι η αλήθεια.

Απάντηση

Πες την γνώμη σου

Πες την γνώμη σου χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό στο Facebook

Bold Link Quote