Υβριδικό LG με Android και επεξεργαστή Intel

by Nikos Kaimakamis • On 01-08-2014 • AT 9:07 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG tab book 11

Η LG παρουσιάζει το LG Tab Book, μία υβριδική πρόταση για το Android οικοσύστημα, με ειδική κατασκευή 2-σε-1, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα mini laptop με λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2.

Ένα από τα ισχυρά του «χαρτιά» για να φέρει εις πέρας όσα επιτάσσει ο διττός του ρόλος είναι η οθόνη διαγωνίου 11,6 ιντσών, ενώ είναι επίσης εφοδιασμένο με επεξεργαστή Haswell i5 4200U, της Intel, χρονισμένο στα 2,6 GHz, ο οποίος συνεργάζεται με 4GB μνήμης RAM, μαζί με γραφικά Intel HD 4400. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε έναν δίσκο SSD με συνολική χωρητικότητα 128 GB, στοιχείο που κάνει αυτό το tablet να μοιάζει ολοένα και περισσότερο με έναν πλήρη φορητό υπολογιστή. Ένα άλλο στοιχείο που είναι άξιο προσοχής εδώ είναι η ανάλυση της οθόνης του Tab Book, η οποία είναι Full HD, δηλαδή 1920×1080 pixels.

Η συσκευή έκανε την επίσημη πρώτη της εμφάνιση στην Κορέα, χωρίς να γίνεται σαφές ακόμα το πού θα κυκλοφορήσει και πότε, ενώ δεν έγινε κάποια αναφορά στην τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η συσκευή με το συρόμενο, αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο, αποτελεί μία πρακτική και αρκετά ισχυρή σε δυνατότητες λύση για όσους βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons